Wiosna to czas, kiedy chcemy jeść lekko i zdrowo. Największą ochotę mamy wtedy na pełne witamin warzywa i owoce. Znajdziemy je w doskonałej, sałatkowej mrożonce Felco "TRIO".
Po zimie nadchodzi taki moment, gdy słońce coraz mocniej przygrzewa, każdy dzień jest cieplejszy, a na stołach zaczynają królować wiosenne potrawy. Podejmujemy wtedy mocne postanowienie zdrowszego odżywiania i zmieniamy swoją dietę. W menu nie ma już ciężkich i tłustych dań, które popularne były zimą. W ich miejsce pojawiają się warzywa i owoce, a na talerzach przeważają niskokaloryczne potrawy. W Wielkanoc po raz ostatni pozwoliłyśmy sobie na obżarstwo bez obaw o konsekwencje. Potem, będąc w wiosennych nastrojach, chcemy odżywiać się lekko i warzywnie.
Niestety nie zawsze jest to możliwe. W sklepach nie pojawiły się jeszcze świeże nowalijki i sezonowe jarzyny, a zimowe warzywa są mało apetyczne i niezbyt smaczne. Dlatego wtedy idealnym rozwiązaniem są mrożone mieszanki warzywne, które mają wyjątkowy smak oraz bajeczne kolory wiosny i lata. Właśnie taka jest mrożonka TRIO Felco. Ta kompozycja zielonego groszku, żółtej kukurydzy i pomarańczowej marchewki pokrojonej w karbowane plasterki nie tylko apetycznie wygląda, ale też świetnie smakuje. Dodatkowo zawiera cenne witaminy A, B i E, a także selen, wapń, fosfor oraz dużą dawkę błonnika i karotenu. Bogactwo składników mineralnych i odżywczych, jakie znajdziemy w mieszance TRIO, to
zastrzyk energii, który jest potrzebny każdej z nas, aby w pełni rozpocząć sezon wiosenny, nie tylko w odżywianiu.
Jeśli chcesz urozmaicić swoje nowe menu, wypróbuj przepis na pyszną sałatkę TRIO. To smakowita propozycja, która powinna zagościć na każdym wiosennym stole.
Felco "TRIO" - waga: 450g, cena: ok. 3,50 zł
Po zimie nadchodzi taki moment, gdy słońce coraz mocniej przygrzewa, każdy dzień jest cieplejszy, a na stołach zaczynają królować wiosenne potrawy. Podejmujemy wtedy mocne postanowienie zdrowszego odżywiania i zmieniamy swoją dietę. W menu nie ma już ciężkich i tłustych dań, które popularne były zimą. W ich miejsce pojawiają się warzywa i owoce, a na talerzach przeważają niskokaloryczne potrawy. W Wielkanoc po raz ostatni pozwoliłyśmy sobie na obżarstwo bez obaw o konsekwencje. Potem, będąc w wiosennych nastrojach, chcemy odżywiać się lekko i warzywnie.
Niestety nie zawsze jest to możliwe. W sklepach nie pojawiły się jeszcze świeże nowalijki i sezonowe jarzyny, a zimowe warzywa są mało apetyczne i niezbyt smaczne. Dlatego wtedy idealnym rozwiązaniem są mrożone mieszanki warzywne, które mają wyjątkowy smak oraz bajeczne kolory wiosny i lata. Właśnie taka jest mrożonka TRIO Felco. Ta kompozycja zielonego groszku, żółtej kukurydzy i pomarańczowej marchewki pokrojonej w karbowane plasterki nie tylko apetycznie wygląda, ale też świetnie smakuje. Dodatkowo zawiera cenne witaminy A, B i E, a także selen, wapń, fosfor oraz dużą dawkę błonnika i karotenu. Bogactwo składników mineralnych i odżywczych, jakie znajdziemy w mieszance TRIO, to
zastrzyk energii, który jest potrzebny każdej z nas, aby w pełni rozpocząć sezon wiosenny, nie tylko w odżywianiu.
Jeśli chcesz urozmaicić swoje nowe menu, wypróbuj przepis na pyszną sałatkę TRIO. To smakowita propozycja, która powinna zagościć na każdym wiosennym stole.
Felco "TRIO" - waga: 450g, cena: ok. 3,50 zł