Kolorowe warzywa w puszkach Bonduelle
Na rynku warzyw apertyzowanych, czyli konserwowanych za pomocą działania wysokiej temperatury, co nie wymaga dodawania konserwantów, Bonduelle jest marką numer jeden. Szczególnie w segmencie małych puszek Bonduelle to niekwestionowany lider, oferujący najszerszą gamę produktów niewielkiej wielkości.
Małe puszki to idealne porcje do wykorzystania „na raz” - do szybkiej sałatki czy też jako kolorowy dodatek do potraw. Są poręczne, wygodne i łatwo się otwierają, a gama tych produktów jest tak bogata, że każdy znajdzie wśród nich idealną warzywną kompozycję dla siebie.
Puszki „na raz” to łatwe do wykorzystania składniki zamknięte w małych puszkach, które można wykorzystać jednorazowo podczas przygotowywania posiłku. Ich rozmiar sprawia, że nie marnujemy jedzenia, ponieważ całą zawartość puszki zużywamy za jednym razem.
W dodatku są poręczne ponieważ porcje wykorzystuje się od razu, bez potrzeby uciążliwego przechowywania tego co zostanie. Pozwalają w ten sposób ograniczyć marnowanie jedzenia. Mała puszka to większe możliwości w kuchni, a w jednej potrawie można łączyć ze sobą różne warzywa zamknięte w Puszkach „na raz” - przykładowo kukurydzę z groszkiem lub fasolą.
Oprócz najbardziej popularnych warzyw takich jak kukurydza, groszek, czy fasola Bonduelle oferuje w gamie puszek „na raz” wiele ciekawych mieszanek (na przykład inspirowane kuchnią meksykańską) oraz produkty tak egzotyczne jak kiełki soi.
Bonduelle
Bonduelle jest liderem w swojej kategorii na niemal wszystkich światowych rynkach. Przebojowe warzywa konserwowe, marynowane i mrożone zdobyły uznanie konsumentów i szybko zagościły na polskich stołach. Wykorzystując doświadczenie i wiedzę z zakresu zdrowego odżywiania firma selekcjonuje najlepsze odmiany warzyw i oferuje produkty najwyższej jakości.
Bonduelle Polska - ekspert w dziedzinie przetwórstwa warzyw istnieje na polskim rynku już od 20 lat.
W Bonduelle Polska dużą wagę przywiązujemy do jakości produktów. Nasi specjaliści dbają o cały proces produkcji, od nadzoru nad właściwym planem zasiewów, stanem upraw i przebiegiem zbiorów, przez staranną selekcję aż do przetworzenia warzyw mrożonych i konserwowych. Dzięki temu mamy pewność, że nasi klienci otrzymują najlepsze i najbardziej wartościowe dla codziennej diety warzywa.
Na rynku warzyw apertyzowanych, czyli konserwowanych za pomocą działania wysokiej temperatury, co nie wymaga dodawania konserwantów, Bonduelle jest marką numer jeden. Szczególnie w segmencie małych puszek Bonduelle to niekwestionowany lider, oferujący najszerszą gamę produktów niewielkiej wielkości.
Małe puszki to idealne porcje do wykorzystania „na raz” - do szybkiej sałatki czy też jako kolorowy dodatek do potraw. Są poręczne, wygodne i łatwo się otwierają, a gama tych produktów jest tak bogata, że każdy znajdzie wśród nich idealną warzywną kompozycję dla siebie.
Puszki „na raz” to łatwe do wykorzystania składniki zamknięte w małych puszkach, które można wykorzystać jednorazowo podczas przygotowywania posiłku. Ich rozmiar sprawia, że nie marnujemy jedzenia, ponieważ całą zawartość puszki zużywamy za jednym razem.
W dodatku są poręczne ponieważ porcje wykorzystuje się od razu, bez potrzeby uciążliwego przechowywania tego co zostanie. Pozwalają w ten sposób ograniczyć marnowanie jedzenia. Mała puszka to większe możliwości w kuchni, a w jednej potrawie można łączyć ze sobą różne warzywa zamknięte w Puszkach „na raz” - przykładowo kukurydzę z groszkiem lub fasolą.
Oprócz najbardziej popularnych warzyw takich jak kukurydza, groszek, czy fasola Bonduelle oferuje w gamie puszek „na raz” wiele ciekawych mieszanek (na przykład inspirowane kuchnią meksykańską) oraz produkty tak egzotyczne jak kiełki soi.
Bonduelle
Bonduelle jest liderem w swojej kategorii na niemal wszystkich światowych rynkach. Przebojowe warzywa konserwowe, marynowane i mrożone zdobyły uznanie konsumentów i szybko zagościły na polskich stołach. Wykorzystując doświadczenie i wiedzę z zakresu zdrowego odżywiania firma selekcjonuje najlepsze odmiany warzyw i oferuje produkty najwyższej jakości.
Bonduelle Polska - ekspert w dziedzinie przetwórstwa warzyw istnieje na polskim rynku już od 20 lat.
W Bonduelle Polska dużą wagę przywiązujemy do jakości produktów. Nasi specjaliści dbają o cały proces produkcji, od nadzoru nad właściwym planem zasiewów, stanem upraw i przebiegiem zbiorów, przez staranną selekcję aż do przetworzenia warzyw mrożonych i konserwowych. Dzięki temu mamy pewność, że nasi klienci otrzymują najlepsze i najbardziej wartościowe dla codziennej diety warzywa.