To już kolejny warsztat, który poprowadzi Michel Moran. W czasie warsztatu dowiemy się wszystkiego o tapas, czyli słynnych hiszpańskich przekąskach, zdobywających na świecie coraz większą popularność. Ambasador Alei Smaków pokaże, jak przygotować tapas, z których składników je przyrządzać i w jaki sposób zestawiać je ze sobą, aby zrobiły najlepsze wrażenie na gościach. Jak zapewnia Moran, w hiszpańskiej kulturze tapas to nie tylko sposób na szybkie zabicie głodu, ale przede wszystkim przekąski, które sprzyjają beztroskim spotkaniom towarzyskim o każdej porze dnia i nocy.
Przyrządzanych na oczach Klientów Galerii Mokotów w Warszawie potraw będzie można próbować, a sam Michel Moran opowie o zwyczajach kulinarnych Hiszpanii, którą zna bardzo dobrze - chociaż dorastał we Francji, ma hiszpańskie korzenie i od podszewki poznał tę pełną słońca, różnorodną kuchnię.
Hiszpańskie, gorące klimaty Akademii Kulinarnej podkreślą występy tancerek ze szkoły Salsa Libre. Odbędą się także konkursy z nagrodami - osoby, które wykażą się najlepszym refleksem i wiedzą na temat kuchni hiszpańskiej, będę mogły zdobyć książki kucharskie autorstwa Michela Moran i jego słynny fartuch.
Zapraszamy na kulinarne show już w sobotę, 15 lutego, o godzinie 14:00 do Alei Smaków w Galerii Mokotów.
Przyrządzanych na oczach Klientów Galerii Mokotów w Warszawie potraw będzie można próbować, a sam Michel Moran opowie o zwyczajach kulinarnych Hiszpanii, którą zna bardzo dobrze - chociaż dorastał we Francji, ma hiszpańskie korzenie i od podszewki poznał tę pełną słońca, różnorodną kuchnię.
Hiszpańskie, gorące klimaty Akademii Kulinarnej podkreślą występy tancerek ze szkoły Salsa Libre. Odbędą się także konkursy z nagrodami - osoby, które wykażą się najlepszym refleksem i wiedzą na temat kuchni hiszpańskiej, będę mogły zdobyć książki kucharskie autorstwa Michela Moran i jego słynny fartuch.
Zapraszamy na kulinarne show już w sobotę, 15 lutego, o godzinie 14:00 do Alei Smaków w Galerii Mokotów.