W cyklu „Na ostrzu nożapoznacie wybitnych kucharzy i szefów kuchni z najlepszych restauracji, którzy nie tylko gotują a często są także autorami książek kulinarnych i prowadzą programy kulinarne w telewizji.

W Gotujmy.pl najlepsi kucharze, szefowie kuchni opowiedzą zarówno o swoich największych sukcesach jak i porażkach kulinarnych. Przedstawią swoich kulinarnych idoli oraz opowiedzą o najzabawniejszych zdarzeniach w kuchni i podzielą się z Wami cennymi wskazówkami kulinarnymi.

I pamiętajcie - „Apetyt rośnie w miarę jedzenie” – a nasze rozmowy z kucharzami sprawią, że będzie Wam się chciało jeszcze bardziej zjeść coś smacznego.
 

Na ostrzu noża - Tomasz Jakubiak
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Tomasz Jakubiak

Dziś w cyklu "Na ostrzu noża", w którym przepytujemy znanych kucharzy gościmy Tomasza Jakubiaka - kucharza i dziennikarza, gospodarza programów kulinarnych, autora książki "Jakubiak lokalnie".

Na ostrzu noża - Janek Paszkowski
  • 3
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Janek Paszkowski

Ponownie rozpoczynamy znany Wam cykl "Na ostrzu noża", w którym przepytujemy znanych kucharzy! Na dobry początek na nasze pytania odpowiada Janek Paszkowski - najmłodszy z uczestników programu Master Chef - obecnie szef kuchni Ale'je Bistro.

Na ostrzu noża - Konrad Birek
  • 1
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Konrad Birek

Dzisiaj na nasze pytania odpowiada Konrad Birek, szef kuchni restauracji Sowa & Przyjaciele. Zobaczcie co przyrządził ze składników zaproponowanych przez jaNinę!

Na ostrzu noża - Andrzej Polan
  • 1
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Andrzej Polan

Dzisiaj na nasze pytania odpowiada Andrzej Polan, szef kuchni restauracji Soul Kitchen. Przeczytajcie co przyrządziłby ze składników podanych przez Bunię!

Na ostrzu noża - Marcin Suchenek
  • 1
kołczu kołczu | Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Marcin Suchenek

Dzisiaj w cyklu "Na ostrzu noża" przepytujemy Marcina Suchenka, szefa kuchni restauracji Venti-tre. Dzieli się on też z nami swoim przepisem na suflet czekoladowy.