Na ostrzu noża - Tomasz Jakubiak
Dziś w cyklu "Na ostrzu noża", w którym przepytujemy znanych kucharzy gościmy Tomasza Jakubiaka - kucharza i dziennikarza, gospodarza programów kulinarnych, autora książki "Jakubiak lokalnie".
W cyklu „Na ostrzu noża” poznacie wybitnych kucharzy i szefów kuchni z najlepszych restauracji, którzy nie tylko gotują a często są także autorami książek kulinarnych i prowadzą programy kulinarne w telewizji.
W Gotujmy.pl najlepsi kucharze, szefowie kuchni opowiedzą zarówno o swoich największych sukcesach jak i porażkach kulinarnych. Przedstawią swoich kulinarnych idoli oraz opowiedzą o najzabawniejszych zdarzeniach w kuchni i podzielą się z Wami cennymi wskazówkami kulinarnymi.
I pamiętajcie - „Apetyt rośnie w miarę jedzenie” – a nasze rozmowy z kucharzami sprawią, że będzie Wam się chciało jeszcze bardziej zjeść coś smacznego.
Dziś w cyklu "Na ostrzu noża", w którym przepytujemy znanych kucharzy gościmy Tomasza Jakubiaka - kucharza i dziennikarza, gospodarza programów kulinarnych, autora książki "Jakubiak lokalnie".
Ponownie rozpoczynamy znany Wam cykl "Na ostrzu noża", w którym przepytujemy znanych kucharzy! Na dobry początek na nasze pytania odpowiada Janek Paszkowski - najmłodszy z uczestników programu Master Chef - obecnie szef kuchni Ale'je Bistro.
Reaktywacja dobrze znanego cyklu – Na ostrzu noża, właśnie się rozpoczęła. Już teraz prezentujemy Wam wywiad z mistrzem i szefem kuchni Wojciechem Modestem Amaro. Zapraszamy!
Dzisiaj na nasze pytania odpowiada Konrad Birek, szef kuchni restauracji Sowa & Przyjaciele. Zobaczcie co przyrządził ze składników zaproponowanych przez jaNinę!
Dzisiaj na nasze pytania odpowiada Andrzej Polan, szef kuchni restauracji Soul Kitchen. Przeczytajcie co przyrządziłby ze składników podanych przez Bunię!
Dzisiaj w cyklu "Na ostrzu noża" przepytujemy Marcina Suchenka, szefa kuchni restauracji Venti-tre. Dzieli się on też z nami swoim przepisem na suflet czekoladowy.
Dzisiaj na nasze pytania odpowiada pasjonatka dobrego jedzenia - Joanna Jakubiuk. Co do tajemniczego pudełka włożyła jej edytaha?
Co ze składników proponowanych przez misię5 ugotował Robert Harna - przedstawiciel młodego pokolenia kucharzy?
Dowiedzcie się co Grzegorz Łapanowski przyrządziłby ze składników, które do tajemniczego pudełka włożyła mu Zewa.
Przepytujemy kucharza wrocławskiej restauracji Dinette. Spróbowalibyście jego sernika albo lodów z korzenia pietruszki?