Pasta Pindżur - na grilla

Receptura pasty Pindżur opiera się na starannie dobranych proporcjach czerwonej papryki, pomidorów, bakłażanów i czerwonej cebuli.

         
ocena: 4/5 głosów: 3
Pasta Pindżur - na grilla
Potrawy z rusztu nie mogą obyć się bez aromatycznych sosów - takich, jak naturalne pasty warzywne od Podravki. Obok dobrze dobranej mieszanki przypraw, sosy są bowiem kluczem do uzyskania wybornego smaku grillowanych dań. 

Receptura pasty Pindżur opiera się na starannie dobranych proporcjach czerwonej papryki, pomidorów, bakłażanów i czerwonej cebuli. Świetnie smakuje na zimno jako dodatek do dań z grilla, ryb a także dziczyzny. Pastą Pindżur można również wzbogacić aromat dań mięsnych, stosując ją jako składnik nadzienia rolad. Cena słoiczka 195 g to ok. 5,50 zł.