Nowoczesne studio kulinarne Aruana

  • 1

W Hotelu Narvil Conference & Spa w Serocku pod Warszawą powstało miejsce, które łączy sztukę kulinarną z luksusem i designem. Podzielone na strefę Relaksu, Kreacji i Degustacji staje się idealnym miejscem spotkań biznesowych, jak i wyjątkowych okazji spędzenia czasu z najbliższymi.

         
ocena: 4/5 głosów: 2
Nowoczesne studio kulinarne Aruana
fot. Hotel Narvil
Studio kulinarne Aruana to jedyna tak zaskakująca przestrzeń na kulinarnej mapie Polski, wykonana z najwyższej jakości materiałów oraz wyposażona w najwyższej jakości sprzęt AGD luksusowej marki Gaggenau. Studio zostało zaprojektowane tak, aby każdy Gość mógł znaleźć przestrzeń dla siebie.

Studio Aruna Hotel Narvil

Dzięki szefowi kuchni Witkowi Iwańskiemu, Studio Aruana staje się także swojego rodzaju miejscem wysmakowanych eksperymentów, w którym rodzą się nowe koncepty niezwykłej sztuki kulinarnej. Utalentowany i uhonorowany wieloma prestiżowymi tytułami Szef Kuchni i ambasador marki Gaggenau w Polsce wyznaje filozofię kuchni niecodziennej, łączenia nieoczywistych składników, a zarazem przedstawiania sztuki gotowania w prosty, spójny oraz intrygujący sposób.

Witek Iwański Szef Kuchni restauracji Aruana

Trzy strefy studia kulinarnego Aruana: Kreacji, Degustacji i Relaksu gwarantują komfortową przestrzeń dla Gości o różnych potrzebach. Strefa Kreacji powstała z myślą o uczestnikach ekskluzywnych i interaktywnych pokazów kulinarnych. To także tutaj najwięksi Szefowie Kuchni będą przygotowywać pokazy i degustacje. Strefa Degustacji to miejsce, gdzie będzie można wspólnie próbować przygotowanych przez siebie potraw oraz specjałów Szefa Kuchni. Każdy będzie mógł poczuć się jak w prywatnej restauracji. Ostatnia Strefa Relaksu - to miejsce przygotowane do rozmów, odpoczynku oraz spotkań z sommelierem.