
Studio kulinarne Aruana to jedyna tak zaskakująca przestrzeń na kulinarnej mapie Polski, wykonana z najwyższej jakości materiałów oraz wyposażona w najwyższej jakości sprzęt AGD luksusowej marki Gaggenau. Studio zostało zaprojektowane tak, aby każdy Gość mógł znaleźć przestrzeń dla siebie.

Dzięki szefowi kuchni Witkowi Iwańskiemu, Studio Aruana staje się także swojego rodzaju miejscem wysmakowanych eksperymentów, w którym rodzą się nowe koncepty niezwykłej sztuki kulinarnej. Utalentowany i uhonorowany wieloma prestiżowymi tytułami Szef Kuchni i ambasador marki Gaggenau w Polsce wyznaje filozofię kuchni niecodziennej, łączenia nieoczywistych składników, a zarazem przedstawiania sztuki gotowania w prosty, spójny oraz intrygujący sposób.

Trzy strefy studia kulinarnego Aruana: Kreacji, Degustacji i Relaksu gwarantują komfortową przestrzeń dla Gości o różnych potrzebach. Strefa Kreacji powstała z myślą o uczestnikach ekskluzywnych i interaktywnych pokazów kulinarnych. To także tutaj najwięksi Szefowie Kuchni będą przygotowywać pokazy i degustacje. Strefa Degustacji to miejsce, gdzie będzie można wspólnie próbować przygotowanych przez siebie potraw oraz specjałów Szefa Kuchni. Każdy będzie mógł poczuć się jak w prywatnej restauracji. Ostatnia Strefa Relaksu - to miejsce przygotowane do rozmów, odpoczynku oraz spotkań z sommelierem.
Dzięki szefowi kuchni Witkowi Iwańskiemu, Studio Aruana staje się także swojego rodzaju miejscem wysmakowanych eksperymentów, w którym rodzą się nowe koncepty niezwykłej sztuki kulinarnej. Utalentowany i uhonorowany wieloma prestiżowymi tytułami Szef Kuchni i ambasador marki Gaggenau w Polsce wyznaje filozofię kuchni niecodziennej, łączenia nieoczywistych składników, a zarazem przedstawiania sztuki gotowania w prosty, spójny oraz intrygujący sposób.
Trzy strefy studia kulinarnego Aruana: Kreacji, Degustacji i Relaksu gwarantują komfortową przestrzeń dla Gości o różnych potrzebach. Strefa Kreacji powstała z myślą o uczestnikach ekskluzywnych i interaktywnych pokazów kulinarnych. To także tutaj najwięksi Szefowie Kuchni będą przygotowywać pokazy i degustacje. Strefa Degustacji to miejsce, gdzie będzie można wspólnie próbować przygotowanych przez siebie potraw oraz specjałów Szefa Kuchni. Każdy będzie mógł poczuć się jak w prywatnej restauracji. Ostatnia Strefa Relaksu - to miejsce przygotowane do rozmów, odpoczynku oraz spotkań z sommelierem.
LauraLaura