366 obiadów to książka z wypróbowanymi przepisami - propozycja dla wszystkich, którzy poszukują zbioru ciekawych pomysłów, a niekoniecznie na przygotowanie smacznego dania chcieliby wydać fortunę.
Autorką książki jest Maria Gruszecka. Książka jest wspaniałym źródłem przepisów staropolskich, które w polskiej kuchni po dziś dzień nie miały szansy się znudzić - i na pewno nieprędko się "przejedzą".
Autorka mnoży zalety używanych produktów - zwraca dużą uwagę na walory smakowe, nie zapominając też o aspekcie zdrowotnym. Dzięki temu otrzymujemy doskonałą kompozycję obiadów na cały rok, przygotowaną przez doświadczoną kucharkę.
Zamówienia na książkę można składać na www.wyczerpane.pl
Premiera książki 366 obiadów
Dziś premiera książki 366 obiadów - reprintu z 1930 roku.
ocena: 4/5 głosów: 2
Weronka