Imogen Edwards-Jones zabiera nas do świata profesjonalnych restauratorów. Wtajemnicza w kulisy prowadzenia biznesu w słodko-gorzkim obliczu luksusowej restauracji przyprawionym pikantnymi szczegółami.
Czy przymknąłbyś oko na zażywanie narkotyków przez pracowników, wiedząc, że wówczas lepiej pracują? Czy manipulowałbyś komentarzami na stronach internetowych, by zatuszować negatywne opinie i utrzymać zdobytą niedawno gwiazdkę Michelin? Czy kupowałbyś opinie dziennikarzy?
Wahasz się, jak odpowiedzieć?
Przeczytaj RESTAURACJĘ BABYLON i dowiedz się, jakie triki się stosuje, aby utrzymać opinie o restauracji na najwyższym poziomie. Dosadnie, przekornie, ale na pewno prawdziwie Autorka pokazała kwintesencję tej branży, konsultując się z anonimowymi właścicielami restauracji.
Czy przymknąłbyś oko na zażywanie narkotyków przez pracowników, wiedząc, że wówczas lepiej pracują? Czy manipulowałbyś komentarzami na stronach internetowych, by zatuszować negatywne opinie i utrzymać zdobytą niedawno gwiazdkę Michelin? Czy kupowałbyś opinie dziennikarzy?
Wahasz się, jak odpowiedzieć?
Przeczytaj RESTAURACJĘ BABYLON i dowiedz się, jakie triki się stosuje, aby utrzymać opinie o restauracji na najwyższym poziomie. Dosadnie, przekornie, ale na pewno prawdziwie Autorka pokazała kwintesencję tej branży, konsultując się z anonimowymi właścicielami restauracji.