Niewielu z nas jednak wie, jak przyrządzić smaczne i ciekawe danie rybne.
Rosyjskie wydawnictwo Arkaim stworzyło cykl swoistych podręczników kulinarnych. woje receptury sprawdzali w laboratorium, co może nas zapewnić o tym, że przepisy przez nich przedstawione są przepisami odpowiednimi dla naszego organizmu. W książce "Ryby na naszym stole" pokazują smakoszom, jak, przy niewielkim nakładzie wysiłku, można smacznie przyrządzić rybę.
Przedstawione potrawy są nie tylko smaczne i zdrowe,ale też niskokaloryczne. Przy każdym przepisie widnieje symbol oznaczający liczbę kalorii, jaką zawier porcja dania. Nie musimy się więc martwić - jeśli chcemy zjeść dobrze przyrządzoną rybę o niewielkiej zawartości kalorii, wystarczy spośród dań wybrać to, które zawiera niewielką ilosc tłuszczu. Dodatkowo obok każdej receptury podany jest czas przygotowania potrawy, co pozwala nam ocenić, czy w tym momencie możemy przyrządzić tartinki z musem z pstrąga, czy forszmak z dorsza z bryndzą.
Książka zawiera pyszne, pieknie wyglądające dania rybne, które zachwycą smakiem i prostotą przygotowania. Jednocześnie ten przewodnik kulinarny pokazuje jak różnorodne mogą byc potrawy z ryb i na jak wiele sposobów można ją podać. Pozostaje życzyć smacznego.
"RYBY NA NASZYM STOLE" KUCHNIA SMAKOSZA
Rosyjskie wydawnictwo Arkaim stworzyło cykl swoistych podręczników kulinarnych. woje receptury sprawdzali w laboratorium, co może nas zapewnić o tym, że przepisy przez nich przedstawione są przepisami odpowiednimi dla naszego organizmu. W książce "Ryby na naszym stole" pokazują smakoszom, jak, przy niewielkim nakładzie wysiłku, można smacznie przyrządzić rybę.
Przedstawione potrawy są nie tylko smaczne i zdrowe,ale też niskokaloryczne. Przy każdym przepisie widnieje symbol oznaczający liczbę kalorii, jaką zawier porcja dania. Nie musimy się więc martwić - jeśli chcemy zjeść dobrze przyrządzoną rybę o niewielkiej zawartości kalorii, wystarczy spośród dań wybrać to, które zawiera niewielką ilosc tłuszczu. Dodatkowo obok każdej receptury podany jest czas przygotowania potrawy, co pozwala nam ocenić, czy w tym momencie możemy przyrządzić tartinki z musem z pstrąga, czy forszmak z dorsza z bryndzą.
Książka zawiera pyszne, pieknie wyglądające dania rybne, które zachwycą smakiem i prostotą przygotowania. Jednocześnie ten przewodnik kulinarny pokazuje jak różnorodne mogą byc potrawy z ryb i na jak wiele sposobów można ją podać. Pozostaje życzyć smacznego.
"RYBY NA NASZYM STOLE" KUCHNIA SMAKOSZA
Gość