 
Chcesz oszczędzić sobie pracy i wolisz pokroić sobie jabłko w domu, aby zjeść je w spokoju w pracy albo w szkole? Jest na to sposób, który pozwoli uniknąć też zbrązowienia i wysuszenia kawałków jabłek.
Po prostu – pokrojone jabłko złóż z powrotem w całość i zwiąż przy pomocy gumki recepturki. Warto też pokroić jabłko w taki sposób, żeby ogryzek został obkrojony z każdej strony – gumka będzie się lepiej trzymać.
Po prostu – pokrojone jabłko złóż z powrotem w całość i zwiąż przy pomocy gumki recepturki. Warto też pokroić jabłko w taki sposób, żeby ogryzek został obkrojony z każdej strony – gumka będzie się lepiej trzymać.

 
 
 
 
 
![Po czym poznać dobrą książkę kucharską? [film] Po czym poznać dobrą książkę kucharską? [film]](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_KAFELEK_S/po-czym-poznac-dobra-ksiazke-kucharska-film-12109.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
