Sekrety Smaku to jesienno-zimowa edycja syropów Herbapolu, wśród których można znaleźć trzy wyjątkowe smaki: kwiat lipy z miodem, pigwę z miodem oraz imbir. Wszystkie trzy łączy jedno – nie tylko doskonale smakują, lecz także wspaniale rozgrzewają, co jest szczególnie ważne jesienią i zimą.
Syropy powstały na bazie sprawdzonych przepisów z domowych spiżarni, opierając się na popularnych połączeniach smakowych, które kojarzą się z zimą. Dodatkowo są uniwersalne – można je serwować samodzielnie, wymieszać z wodą, herbatą czy nawet grzanym winem lub piwem.
Oto co można znaleźć w serii Sekrety Smaku Herbapol:
Kwiat lipy z miodem
Kwiat lipy znany jest każdemu, kto choć raz próbował zwalczyć przeziębienie domowymi sposobami. Świetnie rozgrzewa a do tego doskonale smakuje. W zestawieniu z miodem tworzy wyjątkowe połączenie, które skutecznie rozgrzeje nas nawet w najmroźniejszy dzień.
Pigwa z miodem
Pigwa, zwana także polską cytryną, to jeden z owoców, który jest wręcz niezastąpiony w okresie jesienno-zimowym. W syropie Sekrety Smaku Herbapol została połączona ze słodkim miodem, tworząc wyjątkowy duet, który warto wykorzystać do rozgrzania się. Znakomicie smakuje zarówno z wodą, jak i herbatą.
Imbir
Wyrazistego smaku imbiru nie trzeba nikomu przedstawiać. Tak samo jak szeregu jego cennych właściwości, w tym działanie bakteriobójcze. Zamknięty w syropie, intensywnie rozgrzewa, dlatego warto dodać go do herbaty lub wody z cytryną. Jego pikantny smak doda charakteru grzańcowi z wina lub piwa.
Syropy powstały na bazie sprawdzonych przepisów z domowych spiżarni, opierając się na popularnych połączeniach smakowych, które kojarzą się z zimą. Dodatkowo są uniwersalne – można je serwować samodzielnie, wymieszać z wodą, herbatą czy nawet grzanym winem lub piwem.
Oto co można znaleźć w serii Sekrety Smaku Herbapol:
Kwiat lipy z miodem
Kwiat lipy znany jest każdemu, kto choć raz próbował zwalczyć przeziębienie domowymi sposobami. Świetnie rozgrzewa a do tego doskonale smakuje. W zestawieniu z miodem tworzy wyjątkowe połączenie, które skutecznie rozgrzeje nas nawet w najmroźniejszy dzień.
Pigwa z miodem
Pigwa, zwana także polską cytryną, to jeden z owoców, który jest wręcz niezastąpiony w okresie jesienno-zimowym. W syropie Sekrety Smaku Herbapol została połączona ze słodkim miodem, tworząc wyjątkowy duet, który warto wykorzystać do rozgrzania się. Znakomicie smakuje zarówno z wodą, jak i herbatą.
Imbir
Wyrazistego smaku imbiru nie trzeba nikomu przedstawiać. Tak samo jak szeregu jego cennych właściwości, w tym działanie bakteriobójcze. Zamknięty w syropie, intensywnie rozgrzewa, dlatego warto dodać go do herbaty lub wody z cytryną. Jego pikantny smak doda charakteru grzańcowi z wina lub piwa.
Po ciekawe przepisy z produktami Herbapol sięgnijcie na stornie: www.herbapol.com.pl/przepisy