Targi Naturalnej Żywności Natura Foood to impreza dedykowana bioproduktom, ekożywności oraz produktom regionalnym i tradycyjnym. Uczestniczy w nim blisko 200 wystawców i 7 tysięcy zwiedzających: rolników, producentów, przetwórców, dystrybutorów i hurtowników żywności wysokiej jakości zarówno z Polski jak i z zagranicy.
Organizatorzy przygotowali liczne atrakcje dla odwiedzających - pokazy kulinarne, konferencje i degustacje. Razem z dziećmi gotowała będzie "Szkoła na widelcu" i Grzegorz Łapanowski.
Podczas targów odbędą się warsztaty, które poprowadzi Karol Przybylak redaktor naczelny serwisu i czasopisma Biokurier.pl oraz Adam Turowiec specjalista w zakresie e-marketingu, pomysłodawca platformy natoobe.pl współorganizator Targu Lokalnej Zywności „Tygiel” w Poznaniu
Organizatorzy przygotowali liczne atrakcje dla odwiedzających - pokazy kulinarne, konferencje i degustacje. Razem z dziećmi gotowała będzie "Szkoła na widelcu" i Grzegorz Łapanowski.
Podczas targów odbędą się warsztaty, które poprowadzi Karol Przybylak redaktor naczelny serwisu i czasopisma Biokurier.pl oraz Adam Turowiec specjalista w zakresie e-marketingu, pomysłodawca platformy natoobe.pl współorganizator Targu Lokalnej Zywności „Tygiel” w Poznaniu