Chcesz się nauczyć kroić, siekać, szatkować, rozbierać ryby i dobierać świeże zioła?
Chcesz się dowiedzieć co to jest umami i dlaczego Amerykanie dojrzewają papryczki przez trzy lata, tak by powstał wyborny ostry sos?
A może chciałbyś nauczyć się gotować pyszne zupy lub dobrą polską jagnięcinę?
Chcesz spróbować win specjalnie wybranych na tą okazję przez 6win.pl i dostać od nas kalendarz sezonowości w prezencie
Jeśli tak to wpadnij na nasze warsztaty już w najbliższy piątek (12 kwietnia) w Warszawskiej Akademii Kulinarnej.
W menu:
- Domowe majo z wędzoną rybą i szczypiorkiem
- Świeży makaron z domowym pesto
- Zupa rybna musi być!
- Sandacz w winie z pieczoną młoda kapustą a’la Józek, sałatką z brukselki i trybulą
- Żeberka jagnięce duszone po marokańsku
- Steki polskie – najlepsze! I dodatków kilka – masło z martini i kaparami, konfitura cebulowa, pieczone ziemniaki
- Ciasteczka serowe z kozim serem i konfitura na wędzonych śliwkach...
...i jeszcze coś fajnego co na targu znajdziemy!
*menu przygotowujemy z najświeższych dostępnych produktów, w przypadku braku ich dostępności menu może ulegać drobnym modyfikacjom
Cena za oosbę 250 zł brutto, minimalna liczba uczestników 15 osób.
Więcej informacji oraz zapisy i rezerwacje: biuro@akademia-wak.pl tel. 610 13 06 tel. 881-232-398
Chcesz się dowiedzieć co to jest umami i dlaczego Amerykanie dojrzewają papryczki przez trzy lata, tak by powstał wyborny ostry sos?
A może chciałbyś nauczyć się gotować pyszne zupy lub dobrą polską jagnięcinę?
Chcesz spróbować win specjalnie wybranych na tą okazję przez 6win.pl i dostać od nas kalendarz sezonowości w prezencie
Jeśli tak to wpadnij na nasze warsztaty już w najbliższy piątek (12 kwietnia) w Warszawskiej Akademii Kulinarnej.
W menu:
- Domowe majo z wędzoną rybą i szczypiorkiem
- Świeży makaron z domowym pesto
- Zupa rybna musi być!
- Sandacz w winie z pieczoną młoda kapustą a’la Józek, sałatką z brukselki i trybulą
- Żeberka jagnięce duszone po marokańsku
- Steki polskie – najlepsze! I dodatków kilka – masło z martini i kaparami, konfitura cebulowa, pieczone ziemniaki
- Ciasteczka serowe z kozim serem i konfitura na wędzonych śliwkach...
...i jeszcze coś fajnego co na targu znajdziemy!
*menu przygotowujemy z najświeższych dostępnych produktów, w przypadku braku ich dostępności menu może ulegać drobnym modyfikacjom
Cena za oosbę 250 zł brutto, minimalna liczba uczestników 15 osób.
Więcej informacji oraz zapisy i rezerwacje: biuro@akademia-wak.pl tel. 610 13 06 tel. 881-232-398