„Zaskocz podniebienia Mistrzów w hotelach Mercure” to oryginalny konkurs marki Mercure i zaproszenie do zabawy na Facebook-u. Entuzjaści gotowania – amatorzy i profesjonaliści mogą współtworzyć zimową kartę menu we wszystkich 13 hotelachMercure w Polsce. Wystarczy tylko przepis na autorskie danie wysłać z www.facebook.com/AccorhotelsPolska. Specjalne jury oceni zarówno smak, wygląd oraz oryginalność potrawy i wybierze najlepszą zimną przystawkę, która potem przez cały sezon zimowy będzie serwowana w restauracjach hoteli Mercure. Twórca najlepszego dania otrzyma w nagrodę także voucher na weekendowy pobyt dla 2 osób w hotelu Mercure.
„Zapraszamy do wspólnej zabawy wszystkich, których pasją jest gotowanie – nasz konkurs to dobry sposób, by sprawdzić swoje kulinarne talenty i zweryfikować gastronomiczne fantazje. Autorski przepis we wszystkich kartach menu w 13 hotelach Mercure w Polsce to wyjątkowe wyróżnienie dla kucharza – amatora, czy też profesjonalisty” – zachęca do udziału w konkursie Anna Krupa-Cristescu, Mercure Brand Manager Grupy Hotelowej Orbis.
Zwycięzca konkursu otrzyma także voucher na weekendowy pobyt dla 2 osób w wybranym hotelu Mercure w Polsce, gdzie w restauracyjnym menu z wielką satysfakcją i dumą zobaczy wyróżnione swoje danie.
Mercure to jedna z najbardziej rozpoznawanych marek hotelowych na świecie. Jest obecna w 51 krajach, dysponuje prawie 700 hotelami położonymi przede wszystkim w centrach miast, w pobliżu lotnisk lub w miejscach idealnie nadających się do wypoczynku: w górach, nadmorskich kurortach czy przy polach golfowych. W Polsce działa 13 hoteli Mercure, trzy- i czterogwiazdkowych.
www.mercure.com