Prowadziła kącik kulinarny w "Dzień Dobry TVN", dostała staż w Sheratonie ale co ona właściwie wie o szefowaniu restauracji? Okazuje się, że jednak ma: jest absolwentką słynnej szkoły kucharskiej Le Cordon Bleu, którą ukończyła
z wyróżnieniem i podobnie jak Magda Gessler pasjonuje się sztuką, której historię studiowała w Krakowie.
Jej potrawy odzwierciedlają kolorystycznie sezon w przyrodzie i wiele mają wspólnego z obrazami.
Pracowała we francuskiej Lameloise oznaczonej trzema gwiazdkami w przewodniku Michelin oraz
w najlepszych restauracjach w Krakowie takich jak Ancora (rekomendowana przez Michelin), oraz w luksusowym Hotelu Starym (Prix Villegiature 2007) w Krakowie.
Od początku programu MasterChef Polska jest jednak krytykowana za brak wystarczających kwalifikacji do bycia jurorem. Pięknym kobietom podobno trudniej zrobić profesjonalną karierę, ale Anna Starmach należy do bardzo ambitnych. Czas pokaże.
Źródło: TVN
z wyróżnieniem i podobnie jak Magda Gessler pasjonuje się sztuką, której historię studiowała w Krakowie.
Jej potrawy odzwierciedlają kolorystycznie sezon w przyrodzie i wiele mają wspólnego z obrazami.
Pracowała we francuskiej Lameloise oznaczonej trzema gwiazdkami w przewodniku Michelin oraz
w najlepszych restauracjach w Krakowie takich jak Ancora (rekomendowana przez Michelin), oraz w luksusowym Hotelu Starym (Prix Villegiature 2007) w Krakowie.
Od początku programu MasterChef Polska jest jednak krytykowana za brak wystarczających kwalifikacji do bycia jurorem. Pięknym kobietom podobno trudniej zrobić profesjonalną karierę, ale Anna Starmach należy do bardzo ambitnych. Czas pokaże.
Źródło: TVN
peggi
jaNina
Teraz program narzucił jej zapewne jakiś inny styl, bo wydaje się nienaturalna.
Zobaczymy co dalej...