

Mały pomocnik w kuchni – przydatny i zabawny
Wypuść parę z garnka dzięki tym zabawnym przyrządom!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Wypuść parę z garnka dzięki tym zabawnym przyrządom!
Zobacz czy jesteś na liście laureatów konkursu na BezPieczne ciasta.
Dzisiaj w Blogerze Tygodnia na nasze pytanie odpowiada kulinarna para - Magda i Adam Gendźwiłłowie, autorzy bloga Crust and Dust.
Igrając z ogniem to nowy program kulinarny, który przedstawi Nowy Jork od kuchni.
Czym jest celiakia, która zmusza do wyeliminowania glutenu z diety i jak taka dieta wygląda? Specjalnie dla Was dietetyczka układa menu z przepisami bez glutenu!
Poznaj fakty i mity na temat pstrąga. Zobacz jak filetować pstrąga, aby wyeliminować większość ości.
Marta Kapica - propagatorka diety RAW przekonuje, że dieta oparta o surowe produkty jest naprawdę smakowita.
Co zrobić jeżeli nasz sos do mięsa jest zbyt słony?
Czy zdarzyło wam się kupić całego arbuza który nie był jeszcze dojrzały?
Zdarza się, że z mikrofalówki po otwarciu wydobywa się nieprzyjemny zapach.