Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Nowe nagrody na gotujmy!
Od 18 lipca na gotujmy.pl wszedł nowy atrakcyjny system premiowania aktywności.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Od 18 lipca na gotujmy.pl wszedł nowy atrakcyjny system premiowania aktywności.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Toast do wódki, na drugą nogę albo trzecią
katecake
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 24Obecne tradycje weselne mają korzenie w kulturze szlacheckiej i wiejskich obyczajach. Zobacz najciekawsze z nich i dowiedz się co symbolizują.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729To już 5. edycja Pikniku Kulturalnego Gazety "Co Jest Grane" - tym razem z udziałem Krystyny Jandy i pokazem filmów Planet Doc Film Festival.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286W czerwcu w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 4 Gastronomik w Łodzi odbyły się już trzecie warsztaty z cyklu „Dzień z Podravką”.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Warszawiaków zapraszamy na bezpłatny wykład, warsztaty i degustację
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zabawny dowcip o Jasiu
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Dowcip o Jasiu
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Proste życzenia imieninowe
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Życzenia imieninowe dla każdego