redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nowe nagrody w Gotujmy z Nagrodami!
Jeszcze zdążycie zamówić pod choinkę – eleganckie zestawy do fondue i fantastyczne książki!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jeszcze zdążycie zamówić pod choinkę – eleganckie zestawy do fondue i fantastyczne książki!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W czym śląskie makówki są lepsze od kutii i jak zrobić idealne makówki opowiada nam znany szef kuchni Karol Okrasa.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zioła - 5 sekund, orzechy - 8 sekund, - twardy ser - 15 sekund? Czas na prawdziwy przełom w kategorii blenderów ręcznych.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Specjalnie dla Was szef kuchni restauracji Tamka 43 Rafał Hreczaniuk opracował autorski przepis na miodownik z lodami z wędzonego miodu i... plastrem sztucznego miodu!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Obejrzyjcie relację filmową z warsztatów Dzień z Podravką w Legnicy.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W grudniu nagrodą główną w konkursie Gotujmy z Nagrodami są Blendery ręczne marki Zelmer.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dobre wino nie musi być drogie! Przejrzyj magazyn Akademii Smaku Siemens Wino w kuchni - Lampka z koneserem i dowiedz się jak łączyć wino z potrawami.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zobacz kto zdobył Blender marki Zelmer - nagrodę główną w konkursie Gotujmy z Nagrodami.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia zapraszamy do przeczytania wywiadu z Moniką Kozak, autorką bloga Pin up Cooking Looking.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzięki profesjonalnym radom Małgorzaty Rozenek twój dom stanie się ciepłym, nastrojowym miejscem, do którego zawsze chce się wracać i w którym chętnie bywają goście.