Znany i lubiany kucharz i restaurator Rober Sowa dzieli się swoimi ulubionymi przepisami na wiosnę, lato, jesień i zimę. Książka "Cztery pory roku" to zbiór apetycznych przepisów ze zdjęciami, które z łatwością odtworzysz w swojej kuchni.
Wiosenne spring rollsy, pachnąca latem grillowana cukinia, zupa kasztanowa, czy gołąbki z kapusty włoskiej to tylko niektóre przepisy dostępne w "Czterech porach roku" Roberta Sowy.
Dodatkowo przy każdym przepisie, znajdziecie ikonki informujące o czasie przygotowania potrawy, liczbie osób, dla której przeznaczone jest danie oraz o stopniu trudności wykonania. Przydatne mogą okazać się również krótkie przewodniki po mniej znanych produktach.
Zachęcamy do czerpania kulinarnych inspiracji! Ta bardzo ładnie wydana książka sprawdzi się jako świetny pomysł na ciekawy świąteczny prezent.
Do kupienia również w kioskach. Zobacz tutaj >>>
Cztery pory roku - nowa książka Roberta Sowy
Apetyczne przepisy na każdą porę roku. Zupy, przystawki, potrawy mięsne i wegetariańskie to wszystko znajdziecie w najnowszej książce Roberta Sowy!
ocena: 5/5 głosów: 5