Co się stanie, gdy gwiazdy założą fartuchy i wezmą się za gotowanie? Może powstać wiele kulinarnych delicji, którym nie sposób się oprzeć! W tym roku w rolę kucharzy wcieliło się osiemnaście gwiazd podzielonych na sześć trzyosobowych drużyn. Za gotowanie wzięli się m.in. Elżbieta Romanowska, Andrzej Wrona oraz Dariusz Kordek.
Impreza miała miejsce w restauracji Endorfina, gdzie, oprócz walczących ze sobą uczestników, można było spotkać wielu gości restauracji. Tomasz Karolak, Viola Kołakowska, Grażyna Olbrych czy Giancarlo Russo to tylko część osób, zabawianych przez prowadzącą imprezę Agnieszkę Wielgosz.
Fot. Materiały prasowe
Uczestnicy w tym czasie mieli nie lada wyzwanie. Ich zadaniem było przygotowanie dania głównego i deseru. Niby nic trudnego, jednak wszyscy dysponowali dokładnie tymi samymi składnikami. Co oznaczało jedno – gwiazdy musiały wykazać się nie lada kreatywnością po to, by wspomóc puckie Hospicjum im. Ojca Pio.
Gwiazdy w pocie czoła wspinały się na swoje kulinarne szczyty. Ich umiejętności były oceniane przez znamienite jury w składzie: Katarzynę Zdanowicz, Radosława Mroza, Giancarlo Russo, Marco Ghia, Grażynę Olbrych oraz Mateusza Hładkę.
Mimo wielkiego zaangażowania wszystkich uczestników, zwycięska mogła być tylko jedna drużyna. Tegoroczne zawody wygrał team Agnieszki Rylik, Mariusza Kałamagi i Rafała Zawieruchy, który oczarował jury cielęciną z serem kozim i figami oraz wyjątkowym deserem.
O Zawodach:
Charytatywne Kulinarne Zawody Gwiazd zostały zorganizowane z inicjatywy Moniki Roszak a od 2015 roku są wspierane przez Odetę Moro. Tegoroczna edycja była dodatkowo wspierana przez takie firmy jak: Philipiak Milano, Restauracja Endorfina, Lidl, Whirlpool, Twoja Klinika, Cisowianka, Rio mare, dr Potocki & Perełka, Lilou, Smooth Clinic, Joanna oraz Ziko.
Impreza miała miejsce w restauracji Endorfina, gdzie, oprócz walczących ze sobą uczestników, można było spotkać wielu gości restauracji. Tomasz Karolak, Viola Kołakowska, Grażyna Olbrych czy Giancarlo Russo to tylko część osób, zabawianych przez prowadzącą imprezę Agnieszkę Wielgosz.
Fot. Materiały prasowe
Uczestnicy w tym czasie mieli nie lada wyzwanie. Ich zadaniem było przygotowanie dania głównego i deseru. Niby nic trudnego, jednak wszyscy dysponowali dokładnie tymi samymi składnikami. Co oznaczało jedno – gwiazdy musiały wykazać się nie lada kreatywnością po to, by wspomóc puckie Hospicjum im. Ojca Pio.
Gwiazdy w pocie czoła wspinały się na swoje kulinarne szczyty. Ich umiejętności były oceniane przez znamienite jury w składzie: Katarzynę Zdanowicz, Radosława Mroza, Giancarlo Russo, Marco Ghia, Grażynę Olbrych oraz Mateusza Hładkę.
Mimo wielkiego zaangażowania wszystkich uczestników, zwycięska mogła być tylko jedna drużyna. Tegoroczne zawody wygrał team Agnieszki Rylik, Mariusza Kałamagi i Rafała Zawieruchy, który oczarował jury cielęciną z serem kozim i figami oraz wyjątkowym deserem.
O Zawodach:
Charytatywne Kulinarne Zawody Gwiazd zostały zorganizowane z inicjatywy Moniki Roszak a od 2015 roku są wspierane przez Odetę Moro. Tegoroczna edycja była dodatkowo wspierana przez takie firmy jak: Philipiak Milano, Restauracja Endorfina, Lidl, Whirlpool, Twoja Klinika, Cisowianka, Rio mare, dr Potocki & Perełka, Lilou, Smooth Clinic, Joanna oraz Ziko.