1. Zaczynamy od nacięć wzdłuż owoca, zaczynamy od góry i jedziemy ostrym nożem po sam dół. Dzielimy tak na 6 cześci.
2. Odchylamy każdą część skórki w dól.
3. Zdejmujemy całą część skóry z owoca.
4. Teraz rozdzielamy owoc na cząstki
5. Z każdej cząstki musimy zdjąć skórkę, tę białą błonkę, ponieważ z pomelo je się tylko sam miąższ.
Owoc ten to bogactwo wielu witamin, jest bardzo mało kaloryczny więc bez problemy możemy zjeść całego tego giganta.
2. Odchylamy każdą część skórki w dól.
3. Zdejmujemy całą część skóry z owoca.
4. Teraz rozdzielamy owoc na cząstki
5. Z każdej cząstki musimy zdjąć skórkę, tę białą błonkę, ponieważ z pomelo je się tylko sam miąższ.
Owoc ten to bogactwo wielu witamin, jest bardzo mało kaloryczny więc bez problemy możemy zjeść całego tego giganta.