- Ideą warsztatów jest pokazanie, że przygotowanie świątecznej kolacji wcale nie musi być trudne. Dysponując najprostszym sprzętem kuchennym można wyczarować oryginalne dania o świątecznym charakterze - tłumaczy Monika Mrozowska, która wspólnie z mężem Maćkiem Szaciłło w restauracji Vega ( Al. Jana Pawła II 36 C) przygotowała wegetariańskie warszaty gotowania.
Każda z potraw jest bardzo prosta i szybka w przygotowaniu, praktycznie „jednogarnkowa” . Uczestnicy zostaną również poczęstowani domowym chlebem na zakwasie (zakwas z „instrukcją obsługi” dostaną również do domu).
Warszaty zaczynają się 11 grudnia o godz. 12. Potrwają prawdopodobnie trzy godziny. Przewidzane są dla 20 osób (płatne 100 zł od osoby). Decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisy pod adresem: veg@onet.pl
Każda z potraw jest bardzo prosta i szybka w przygotowaniu, praktycznie „jednogarnkowa” . Uczestnicy zostaną również poczęstowani domowym chlebem na zakwasie (zakwas z „instrukcją obsługi” dostaną również do domu).
Warszaty zaczynają się 11 grudnia o godz. 12. Potrwają prawdopodobnie trzy godziny. Przewidzane są dla 20 osób (płatne 100 zł od osoby). Decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisy pod adresem: veg@onet.pl
Henia
polcia