Fotografia kulinarna - jak robić lepsze zdjęcia swoich potraw?

  • 4

Przeczytaj magazyn Akademii Smaku Siemens poświęcony fotografowaniu jedzenia i samemu wprowadź w życie rady profesjonalisty - fotografa i grafika Leszka Szurkowskiego!

         
ocena: 4/5 głosów: 8
Fotografia kulinarna - jak robić lepsze zdjęcia swoich potraw?
fot. Fotolia
Jak domowym sposobem uzyskać idealnie białe lub czarne tło dla fotografowanej potrawy? Jakie proste chwyty pozwalają osiągnąć profesjonalne efekty fotograficzne nawet przy użyciu niekoniecznie profesjonalnego sprzętu? Na te i inne pytania w trakcie warsztatów Akademii Smaku Siemens odpowiedział fotograf i grafik – Leszek Szurkowski.

W magazynie znajdziecie także doskonałe przepisy Konrada Birka – filet z łososia w sosie z ogórków kiszonych czy grillowany camembert z konfiturą figową i orzechami.

                                             http://extra.edipresse.pl/gotujmy/aktualnosci/dowiedzsiewiecej.png

https://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2013/10/16/imgL3FNAu.jpg