Anna Starmach w 25 minut pokaże, jak przygotować niezwykłe dania za 25 złotych.
Co zobaczymy w programie?
MIĘSO MIELONE
Premiera: 20 października, sobota, godz. 13.00
Mięso mielone najczęściej kojarzy nam się z kotletami mielonymi. Anna Starmach potrafi wykorzystać mięso na wiele innych sposobów. Zdradzi swój przepis na kebab z jagnięciną oraz przepyszne Chili con carne. Dla wszystkich, którzy są przyzwyczajeni do tradycyjnych dań, Anna przygotuje mięsne pulpeciki w sosie pomidorowym. Smacznego.
SAŁATKI
Premiera: 27 października, sobota, godz. 13.00
Kolorowe, pachnące, zdrowe. Głównym bohaterem dzisiejszego odcinka są sałatki. Anna Starmach zaproponuje cztery nowe przepisy na zielone cuda. Sałatka z grillowanymi warzywami to prosty sposób na pyszny dodatek do obiadu. Miodowa z wieprzowiną to idealne danie dla osób będących na diecie. Pączuszki z ciasta Filo z rukolą zachwycą kobiety lubiące mieszać różnorodne smaki i zapachy. Sałatka pomidorowa z kurczakiem w occie balsamicznym to zdrowa i sycąca propozycja dla tradycjonalistów. Będzie w czym wybierać!
CZEKOLADA
Premiera: 3 listopada, sobota, godz. 13.00
Czas na odcinek dla wszystkich miłośników czekoladowych deserów, musów i ciasteczek. Zapomnijcie o tabliczkach kupowanych w sklepie! Lepiej przygotować czekoladowe przysmaki w domu. Sposoby na czekoladowe czary Ani to gęsty i aromatyczny mus, gorąca czekolada z wanilią oraz Brownie. Piszinger, deser z wafli i domowej czekolady to przysmak, który gospodyni programu darzy szczególnym sentymentem. Przyrządzała go zarówno jej babcia jak i mama. Tych przysmaków nie zastąpi żadna bombonierka kupiona w sklepie.
FASZERUJEMY
Premiera: 10 listopada, sobota, godz. 13.00
Faszerowanie wydaje się bardzo trudnym zabiegiem kulinarnym. Nic bardziej mylnego! Anna Starmach udowodni, że potrawy z farszem można przygotować w 25 minut. Tylko za 25 złotych. Prowadząca zacznie od smacznych jajek, podawanych w skorupkach. Potem zajmie się cukinią, która wyśmienicie smakuje z melonem. Pomidory po prowansalsku faszerowane ziołami i zapiekane w piekarniku to przepis dla miłośników pomidorów, które w tym wydaniu są niezwykle smaczne. Na koniec Ania przygotuje pieczarki nadziewane serem i ziołami. Pyszne!
Informacje prasowe
Co zobaczymy w programie?
MIĘSO MIELONE
Premiera: 20 października, sobota, godz. 13.00
Mięso mielone najczęściej kojarzy nam się z kotletami mielonymi. Anna Starmach potrafi wykorzystać mięso na wiele innych sposobów. Zdradzi swój przepis na kebab z jagnięciną oraz przepyszne Chili con carne. Dla wszystkich, którzy są przyzwyczajeni do tradycyjnych dań, Anna przygotuje mięsne pulpeciki w sosie pomidorowym. Smacznego.
SAŁATKI
Premiera: 27 października, sobota, godz. 13.00
Kolorowe, pachnące, zdrowe. Głównym bohaterem dzisiejszego odcinka są sałatki. Anna Starmach zaproponuje cztery nowe przepisy na zielone cuda. Sałatka z grillowanymi warzywami to prosty sposób na pyszny dodatek do obiadu. Miodowa z wieprzowiną to idealne danie dla osób będących na diecie. Pączuszki z ciasta Filo z rukolą zachwycą kobiety lubiące mieszać różnorodne smaki i zapachy. Sałatka pomidorowa z kurczakiem w occie balsamicznym to zdrowa i sycąca propozycja dla tradycjonalistów. Będzie w czym wybierać!
CZEKOLADA
Premiera: 3 listopada, sobota, godz. 13.00
Czas na odcinek dla wszystkich miłośników czekoladowych deserów, musów i ciasteczek. Zapomnijcie o tabliczkach kupowanych w sklepie! Lepiej przygotować czekoladowe przysmaki w domu. Sposoby na czekoladowe czary Ani to gęsty i aromatyczny mus, gorąca czekolada z wanilią oraz Brownie. Piszinger, deser z wafli i domowej czekolady to przysmak, który gospodyni programu darzy szczególnym sentymentem. Przyrządzała go zarówno jej babcia jak i mama. Tych przysmaków nie zastąpi żadna bombonierka kupiona w sklepie.
FASZERUJEMY
Premiera: 10 listopada, sobota, godz. 13.00
Faszerowanie wydaje się bardzo trudnym zabiegiem kulinarnym. Nic bardziej mylnego! Anna Starmach udowodni, że potrawy z farszem można przygotować w 25 minut. Tylko za 25 złotych. Prowadząca zacznie od smacznych jajek, podawanych w skorupkach. Potem zajmie się cukinią, która wyśmienicie smakuje z melonem. Pomidory po prowansalsku faszerowane ziołami i zapiekane w piekarniku to przepis dla miłośników pomidorów, które w tym wydaniu są niezwykle smaczne. Na koniec Ania przygotuje pieczarki nadziewane serem i ziołami. Pyszne!
Informacje prasowe
-Natka-
A poza tym 25zł jest to maksymalna stawka, za którą może przygotować potrawę, a często jej dania kosztują mniej niż 25zł.
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
evita0007
Tu sa :
http://www.tvnstyle.pl/programy/pyszne-25,4406.html
Gość
Gość
zewa
co do cen to prawda, często są zaniżone, i nie sposób takich dań przygotować za 25 zł.
kołczu