 
• 1 szkl. truskawek
• 1 szkl. kawałków arbuza bez pestek
• 40ml soku pomarańczowego
• 4-5 listków bazylii
• 7-8 kostek lodu
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze na wysokich obrotach. Podajemy udekorowane listkiem bazylii.
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
T: + 48 (61) 835 88 40
F: + 48 (61) 830 00 58
www.spot.poznan.pl
www.spotmag.pl
Autorką zdjęcia jest Małgorzata Opala. 
 
 
 
 
 
![Sandacz na puree szczypiorkowym z ostrą włoską kiełbasą [film] Sandacz na puree szczypiorkowym z ostrą włoską kiełbasą [film]](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_KAFELEK_S/sandacz-na-puree-szczypiorkowym-z-ostra-wloska-kielbasa-film-234871.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
