Szczuplejsza wiosną i latem

  • 2

Wiosna w pełni, ciepło na dworze a ty zamiast eksponować ciało ukrywasz je pod swetrami z powodu kilku nadmiernych kilogramów?

         
ocena: 4/5 głosów: 2
Szczuplejsza wiosną i latem
Co roku cudowna wiosenna pogoda rozbiera nas z ubrań, wydatnie skracając długości spodni, spódnic i rękawów swoimi coraz wyższymi temperaturami. Niektórzy z nas cieszą się z tego i chętnie poddają się temu słonecznemu obnażaniu i wygrzewaniu zakrytych przez całą zimę części ciała. Inni natomiast, mimo wielkiej radości z nadejścia wiosny i słonecznych dni, niechętnie zrzucają z siebie ubrania. Dlaczego tak się dzieje? To przez nadmiar kilogramów, które zgromadzone zostały podczas zimy i odłożyły się na brzuchu lub też w innych partiach ciała. Prawdą jest, że pod grubymi swetrami łatwo ukryć wszelkie fałdki i tłuszczyki, przez co nie są one aż tak kłopotliwe bo po prostu nie są widoczne. Jednak gdy przychodzi cieplejszy czas i należy odsłonić nieco ciała pojawia się wstydliwy problem. Aby cieszyć się w pełni wiosenną aurą i nie ukrywać się pod grubymi ubraniami warto zadbać o wiosenna sylwetkę i zrzucić parę zimowych kilogramów. Wiosenny czas wyjątkowo sprzyja diecie, możemy spędzać więcej czasu na świeżym powietrzu, dni stają się dłuższe co także sprawia że mamy więcej czasu i łatwiej jest wygospodarować chwilę na ćwiczenia. Dodatkowo wiosenna gama świeżuteńkich warzyw urozmaica nasze menu, w którym z łatwością możemy ograniczyć tłuszcze i mięso zastępując je w sporej części wiosennymi surówkami. Jest się także sposób na tuczące produkty skrobiowe takie jak pieczywo, ryż, makaron i wiele innych, które z powodu ogromnego ładunku kalorycznego trzeba było bezwzględnie wykluczać z diety. Teraz w prosty sposób można zneutralizować kalorie pochodzące ze skrobi, którą zjadamy głównie w ziemniakach i produktach zbożowych. To właśnie skrobia jest głównym dostarczycielem energii dla większości z nas i to ona sprawia, że zawierające ją produkty są tuczące. Neutralizując kalorie pochodzące ze skrobi możemy bezkarnie spożywać wszystkie zakazane podczas diety skrobiowe produkty. Fasolomina neutralizując skrobię sprawia, że prawie nie ulega ona trawieniu w przewodzie pokarmowym a kalorie z niej pochodzące nie są wchłaniane. Dzięki temu bez obaw można jeść wysokoskrobiowe produkty nie martwiąc się o kalorie z nich pochodzące. Fabacum zalecany jest osobom, które w sposób naturalny i skuteczny chcą zmniejszyć masę swojego ciała. Jeżeli nie możesz żyć bez chleba lub ziemniaków i z tego powodu trudno jest Ci przetrwać dietę sięgnij po preparat Fabacum Vitana, który ułatwi i usprawni proces utraty wagi bez rygorystycznych i trudnych wyrzeczeń.