![Tradycyjna kiełbasa krakowska drobiowa Tradycyjna kiełbasa krakowska drobiowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PORADY_B/tradycyjna-kielbasa-krakowska-drobiowa-14647.jpg)
Jest to produkt wytwarzany z mięs chudych - drobiowych i wieprzowych. Duże kawałki fileta drobiowego uzupełnione są farszem drobiowo-wieprzowym z dodatkiem wyłącznie przypraw naturalnych. Jedynym konserwantem w tym produkcie jest sól peklująca. Wszystkie przyprawy i jakość dobranych mięs tworzą wspaniały produkt, trudny do podrobienia przez zakłady nastawione na masową sprzedaż.
Jedna cała sztuka waży około 2 - 2.20 kg , natomiast połówka odpowiednio mniej.
Najmniejszą ilością zamawianego towaru jest połówka.
Jedna cała sztuka waży około 2 - 2.20 kg , natomiast połówka odpowiednio mniej.
Najmniejszą ilością zamawianego towaru jest połówka.