Pierwsze miejsce zdobyli Marek Rybacki i Zbigniew Łęgowski z Hoteul Sulbin w Garwolinie, zwycięzcy Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny 2012.
Na podium oprócz nich znaleźli się Krzysztof Nawrocki i Jakub Kasprzak z Restauracji Concordia Taste Poznań, Pałac Tłokinia Opatówek, zwycięzcy II Konkursu Kuchni Polskiej Nowoczesnej oraz Przemysław Morgut i Krzysztof Paprocki, reprezentujący Hotel Słoneczny Młyn w Bydgoszczy, zwycięzcy V Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś.
Na podium oprócz nich znaleźli się Krzysztof Nawrocki i Jakub Kasprzak z Restauracji Concordia Taste Poznań, Pałac Tłokinia Opatówek, zwycięzcy II Konkursu Kuchni Polskiej Nowoczesnej oraz Przemysław Morgut i Krzysztof Paprocki, reprezentujący Hotel Słoneczny Młyn w Bydgoszczy, zwycięzcy V Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś.