Prażenie kaszy

szpileczka - Porady kulinarne: Prażenie kaszy

Złoty Ekspert
Artykuły: 238
zdjęcia: 1 z 1
Prażenie kaszy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prażenie skraca czas gotowania kaszy.


Prażenie kaszy, szczególnie jeśli to kasza gryczana, jęczmienna lub jaglana poprawia ich smak. Prażenie kaszy działa korzystnie również na przyswajanie przez organizm białka. Wystarczy uprażyć kaszę na suchej patelni lub z dodatkiem niewielkiej ilości oliwy. Prażenie skraca też czas gotowania kaszy.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Prażenie kaszy  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane