Prażenie kaszy

szpileczka - Porady kulinarne: Prażenie kaszy offline

Złoty Ekspert
Artykuły: 238
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Prażenie kaszy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prażenie skraca czas gotowania kaszy.


Prażenie kaszy, szczególnie jeśli to kasza gryczana, jęczmienna lub jaglana poprawia ich smak. Prażenie kaszy działa korzystnie również na przyswajanie przez organizm białka. Wystarczy uprażyć kaszę na suchej patelni lub z dodatkiem niewielkiej ilości oliwy. Prażenie skraca też czas gotowania kaszy.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Prażenie kaszy  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane