Prażenie kaszy

szpileczka - Porady kulinarne: Prażenie kaszy

Złoty Ekspert
Artykuły: 238
zdjęcia: 1 z 1
Prażenie kaszy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prażenie skraca czas gotowania kaszy.


Prażenie kaszy, szczególnie jeśli to kasza gryczana, jęczmienna lub jaglana poprawia ich smak. Prażenie kaszy działa korzystnie również na przyswajanie przez organizm białka. Wystarczy uprażyć kaszę na suchej patelni lub z dodatkiem niewielkiej ilości oliwy. Prażenie skraca też czas gotowania kaszy.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Prażenie kaszy  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane