Słodka panierka

szpileczka - Porady kulinarne: Słodka panierka

Złoty Ekspert
Artykuły: 238
zdjęcia: 1 z 1
Słodka panierka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Przyda się do pieczenia ciast i panierowania dań na słodko.


Jeśli zostanie nam zeschnięte ciasto suche, czyli biszkoptowe, drożdżowe lub babka piaskowa, nie wyrzucajmy ich ponieważ można je jeszcze wykorzystać. Ciasta te można zetrzeć na tarce lub zmielić w maszynce do mięsa i otrzymamy słodką "bułkę" tartą, która może służyć do panierowania, lub posypywania blach przed pieczeniem ciasta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Słodka panierka  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Magiczne pierniczki Konkurs - Magiczne pierniczki

    Pyszne i aromatyczne pierniczki, choć niewielkie rozmiarem w okresie Świąt Bożego Narodzenia zdecydowanie zyskują na znaczeniu. Zawieszane na choince, wręczane bliskiej osobie, jedzone ze smakiem dodają magii i bajkowej atmosfery. Podziel się przepisem na pierniczki i wygraj atrakcyjne nagrody!

  • Konkurs - Jak smakują święta w Twoim domu? Konkurs - Jak smakują święta w Twoim domu?

    Święta Bożego Narodzenia w każdym domu smakują inaczej. Barszcz z uszkami, schab ze śliwką, kluski z makiem to potrawy, których nie może zabraknąć w świątecznym menu. A jak smakują Święta w Twoim domu? Podziel się przepisem na Twoją ulubioną świąteczną potrawę. Do wygrania m.in. ekspres do kawy Nespresso!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Przepisy kulinarne video

Sonda

Bez którego ciasta nie wyobrażasz sobie świąt Bożego Narodzenia?

 
 Bez którego ciasta nie wyobrażasz sobie świąt Bożego Narodzenia?

 

Ostatnio komentowane