Słodka panierka

szpileczka - Porady kulinarne: Słodka panierka

Złoty Ekspert
Artykuły: 238
zdjęcia: 1 z 1
Słodka panierka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Przyda się do pieczenia ciast i panierowania dań na słodko.


Jeśli zostanie nam zeschnięte ciasto suche, czyli biszkoptowe, drożdżowe lub babka piaskowa, nie wyrzucajmy ich ponieważ można je jeszcze wykorzystać. Ciasta te można zetrzeć na tarce lub zmielić w maszynce do mięsa i otrzymamy słodką "bułkę" tartą, która może służyć do panierowania, lub posypywania blach przed pieczeniem ciasta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Słodka panierka  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane