Słodka panierka

szpileczka - Porady kulinarne: Słodka panierka offline

Złoty Ekspert
Artykuły: 238
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Słodka panierka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Przyda się do pieczenia ciast i panierowania dań na słodko.


Jeśli zostanie nam zeschnięte ciasto suche, czyli biszkoptowe, drożdżowe lub babka piaskowa, nie wyrzucajmy ich ponieważ można je jeszcze wykorzystać. Ciasta te można zetrzeć na tarce lub zmielić w maszynce do mięsa i otrzymamy słodką "bułkę" tartą, która może służyć do panierowania, lub posypywania blach przed pieczeniem ciasta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Słodka panierka  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Mój ulubiony letni napój to:

 
 Mój ulubiony letni napój to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane