Strona główna Sposób na nie spleśniałe pieczywo

Sposób na nie spleśniałe pieczywo

Kulinarne ABC « poprzedni | następny »
eluska - Porady kulinarne: Sposób na nie spleśniałe pieczywo offline

Szef Kuchni
Artykuły: 22
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Sposób na nie spleśniałe pieczywo
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pieczywo na pewno nie spleśnieje szybko dzięki naszej poradzie.


Pieczywo przechowywane w pojemniku dłużej zachowa świeżość i nie będzie pleśniało, jeśli raz w tygodniu pojemnik przetrzemy letnią wodą z octem ( najlepiej jabłkowym lub octem winnym z winogron), wytrzemy do sucha i na kilka godzin pozostawimy otwarty, by wywietrzał.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Sposób na nie spleśniałe pieczywo  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane