Marynata Chili na grilla
Marynata Chili jest środkiem nadającym niezrównane walory smakowe wszelkim rodzajom mięs.
Marynata Chili jest środkiem nadającym niezrównane walory smakowe wszelkim rodzajom mięs.
POLEWA DO GLAZUROWANIA KIEŁBASY I MIĘS „Country Fire” - ostatnim etapem w sztuce grillowania jest glazurowanie.
Jeśli chcesz poczuć klimat lata i zaspokoić pragnienie, sięgnij po naturalnie mętny Sok z Jabłek i Malin firmy Victoria Cymes z Wałcza.
Prawdziwa rewolucja w świecie owocowych gum rozpuszczalnych!!! Dzięki nowym Chew Two możesz cieszyć się smakiem dwóch owoców w jednym pasku Maoam.
Uprzednie zamarynowanie powoduje, iż po upieczeniu mięso jest kruche, aromatyczne i smakowite. To efekt działania starannie dobranej mieszanki ziół, przypraw i warzyw.
Osobom aktywnym, kochającym odkrywanie nowych miejsc, kultur i smaków firma Podravka poleca Vegetę Mix do grilla. Nada ona oryginalny smak potrawom grillowanym...
Uniwersalna przyprawa do potraw Warzywko to kompozycja suszonych, polskich warzyw.
Prospan® jest wszechstronnie przebadanym klinicznie lekiem roślinnym w postaci syropu, stosowanym w stanach zapalnych dróg oddechowych połączonych z kaszlem.
Zapalenie migdałków pojawia się u dzieci, najczęściej w okresie wiosenno-letnim, jak i jesienią.
Dla wielbicieli mrożonych smakołyków oraz amatorów sernika powstał nowy wariant sernika na zimno - Serduszko, czyli lody sernikowe w polewie czekoladowej.