Herbata zielona
Herbata zielona to jeden z najstarszych i najszlachetniejszych cudów natury. Medycyna chińska i japońska już od wieków wykorzystuje jej prozdrowotne właściwości.
Herbata zielona to jeden z najstarszych i najszlachetniejszych cudów natury. Medycyna chińska i japońska już od wieków wykorzystuje jej prozdrowotne właściwości.
Goździki mają zdecydowany, korzenny aromat i ostry, cierpki smak.
Kiełbasa narewska jest idealna do gotowania, smażenia oraz na grilla.
Nazwa tego rodzaju herbaty pochodzi od miasteczka Pu-Erh w chińskiej prowincji Yunnan. To „stara” herbata, która jak dobre wino, długo dojrzewa.
Galaretka to podstawowy składnik deserów, serwowanych małym i dużym łasuchom.
Producent mrożonek Felco proponuje, aby tegoroczne menu miało lekki smak potraw gotowanych na parze...
Kiełbasa swojska produkowana jest według starej, tradycyjnej,regionalnej receptury z podhala.
Pasta warzywna Ajvar to typowy chorwacki specjał.
Bazylię nazywano niegdyś zielem królewskim. Ma korzenno-balsamiczny zapach oraz anyżkowy, słodki smak.
Na wiosnę Wawel przygotował nowe produkty, które kryją w sobie pyszne owoce: pomarańczę, truskawkę oraz mnóstwo owoców leśnych.