admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Filety śledziowe podwędzane
Filety śledziowe podwędzane 170 g
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Filety śledziowe podwędzane 170 g
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Sałatka z makreli z pomidorem i papryką 170 g
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Stoły wiejskie z prawdziwymi wędlinami to kulinarna atrakcja spotkania rodzinnego, ślubu, komunii czy hucznych imienin.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Pomidory krojone od Podravki to produkt gotowy do natychmiastowego spożycia oraz składnik sosów, zapiekanek i przekąsek.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Zabiegani w ciągu pracy rzadko mamy siłę, by przygotowywać codziennie tradycyjny dwudaniowy obiad...
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Salceson wiejski to tradycyjna wędlina dystrybuowana przez Lap-pol.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Marynata czosnkowa do mięsa, drobiu i ryb, to doskonały dodatek do pieczenia, smażenia lub grillowania.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Marynata Chili jest środkiem nadającym niezrównane walory smakowe wszelkim rodzajom mięs.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844POLEWA DO GLAZUROWANIA KIEŁBASY I MIĘS „Country Fire” - ostatnim etapem w sztuce grillowania jest glazurowanie.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Uprzednie zamarynowanie powoduje, iż po upieczeniu mięso jest kruche, aromatyczne i smakowite. To efekt działania starannie dobranej mieszanki ziół, przypraw i warzyw.