TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Zagęszczona zupa
Gdy zupa jest za rzadka lub za gęsta...
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Gdy zupa jest za rzadka lub za gęsta...
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Żeby warzywa nie straciły koloru...
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Jak się pozbyć zapachu czosnku?
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Grudki w zupie lub sosie?Możesz się ich pozbyć!
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Czy tłuszcz jest już rozgrzany?
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Jak usmażyć pyszne warzywa?
Asus
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 306, Artykułów: 40Jak przechować dobrze cytrynę by zachowała swoją świeżość i smak na długo.
Asus
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 306, Artykułów: 40Jak odświeżyć zeschnięty ser.
Asus
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 306, Artykułów: 40Domowy prosty sposób by sól się nie zbrylała i przechodziła przez dziurki od solniczki prawidłowo.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Jak wygodnie coś usmażyć?