Cztery pory roku - nowa książka Roberta Sowy
Apetyczne przepisy na każdą porę roku. Zupy, przystawki, potrawy mięsne i wegetariańskie to wszystko znajdziecie w najnowszej książce Roberta Sowy!
Apetyczne przepisy na każdą porę roku. Zupy, przystawki, potrawy mięsne i wegetariańskie to wszystko znajdziecie w najnowszej książce Roberta Sowy!
Wraz z Books for Cooks recenzujemy książki o przetworach. Jako bonus mamy dla Was też recenzję najnowszej książki Elizy Mórawskiej "O jabłkach", w której znajdziecie świetne przepisy na potrawy z jabłkami w roli głównej.
„NIE… ZWYKŁA KUCHNIA bo każdy jest inny”. Pierwsza książka finalistki Master Chef ' a Kingi Paruzel. jest to niezwykły poradnik skierowany do każdej osoby. Poradnik jest nie tylko książką kucharską ale również pięknym albumem, która premierę ma już 10 września. Serdecznie zapraszamy!
Często zastanawiacie się, co przygotować na niedzielny obiad? Chcielibyście oczarować gości, ale znudziło wam się tradycyjne menu? Spróbujcie moich propozycji! Zaskoczycie nawet i największych smakoszy!
Księgowa w kuchni - zdrowe i smaczne przepisy finalistki Masterchefa. W książce znajdziecie ponad 100 zaskakująco prostych przepisów do zastosowania w każdym domu. Autorka przygotowała receptury na współczesne lekkie dania będące w zgodzie z dzisiejszymi trendami smakowymi.
Inspirująca książka kucharska, która zaraża pasją do gotowania. Magda Gessler, skutecznie rewolucjonizująca polską kuchnię, dzieli się przepisami na smaczne przystawki, zupy, mięsa, sałatki i desery.
Wyjątkowa książka kulinarna, pełna zachwycających fotografii i wspaniałych przepisów. Zainspiruje cię do gotowania potraw z użyciem warzyw, ziół oraz owoców, które możesz samodzielnie uprawiać w przydomowym ogródku.
Bestsellerowa autorka BZYKA tym razem rusza w szaloną podróż po przewodzie pokarmowym. Bez względu na to jak smaczną potrawą się delektujecie, jedzenie zawsze rozpoczyna swoją wędrówkę od jednego końca przewodu pokarmowego, by zakończyć ją w drugim.
Magda Gessler zaprasza na niepowtarzalną kulinarną wyprawę. Pokazuje, że w Polsce można znaleźć produkty o wyjątkowych smakach i wyczarować z nich fantazyjne dania.
Zobacz drugi, darmowy magazyn kulinarny serwisu gotujmy.pl, a w nim mnóstwo wielkanocnych przepisów i porad. W magazynie znajdziecie sprawdzone przepisy użytkowników na wielkanocne babki, jajka, mięsa, mazurka, pasztet i wiele innych.