kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147„Oswajamy dziczyznę” - Spalski Festiwal Kulinarny
Między 15 a 16 października w Spale wielkie tradycyjne święto myśliwych, a także festiwal kulinarny skupiony wokół potraw z dziczyzny
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Między 15 a 16 października w Spale wielkie tradycyjne święto myśliwych, a także festiwal kulinarny skupiony wokół potraw z dziczyzny
suri29
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 223, Artykułów: 8Przepis na udany kompocik
aggnieszkaa
| Szef Kuchni | Przepisów: 24, Artykułów: 5Co zrobić, gdy w polewie wytrąca się cukier
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Dobrze ugotowany kapuśniak z kiszonej kapusty.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Jak zjeść jabłko lub porzeczki.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Jak zjeść na oficjalnym przyjęciu drób czy kiełbasę.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Jak wyczyścić plamy z jedzenia i napojów.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Olej, masło, margaryna, smalec ... - porady.
LIDZIA
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 329, Artykułów: 14Chwila relaksu przy herbacie.
Magda2601
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 290, Artykułów: 52Oto sposób: jak poradzić sobie z pękniętym lub lekko nadpękniętym jajkiem.