

Wypoczynek SPA w Młynie Klekotki
Młyn Klekotki to ekskluzywny hotel położony pośród jezior i lasów Pojezierza Mazurskiego, idealne miejsce dla osób poszukujących wytchnienia w SPA.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Młyn Klekotki to ekskluzywny hotel położony pośród jezior i lasów Pojezierza Mazurskiego, idealne miejsce dla osób poszukujących wytchnienia w SPA.
Marynata Chili jest środkiem nadającym niezrównane walory smakowe wszelkim rodzajom mięs.
Do dziś, mimo, że minęło 10 lat Jazz Bistro w Landzie to ważny i rozpoznawalny znak firmowy na mapie kulinarnej Warszawy.
Wakacyjny urlop jest dla wielu osób stresującym wydarzeniem. Aby dobrze wspominać wolny czas, warto skompletować własną apteczkę.
POLEWA DO GLAZUROWANIA KIEŁBASY I MIĘS „Country Fire” - ostatnim etapem w sztuce grillowania jest glazurowanie.
Sztuka uwodzenia stała się dziś kompleksowym procesem, pełnym psychologicznych sztuczek i tajemnic.
Floryści namawiają, żeby tego lata otaczać się kwiatami, eksponując ich korzenie oraz mięsiste liście.
Jeśli chcesz poczuć klimat lata i zaspokoić pragnienie, sięgnij po naturalnie mętny Sok z Jabłek i Malin firmy Victoria Cymes z Wałcza.
Wysoka efektywność, ekonomiczność i bezpieczeństwo użytkowania – to tylko kilka zalet białej płyty indukcyjnej do zabudowy EIT 695 ORA W marki Gorenje.
Prawdziwa rewolucja w świecie owocowych gum rozpuszczalnych!!! Dzięki nowym Chew Two możesz cieszyć się smakiem dwóch owoców w jednym pasku Maoam.