

Nalewki
Nalewki mają spora moc, więc pija się je z umiarem, małymi kieliszkami.....
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Nalewki mają spora moc, więc pija się je z umiarem, małymi kieliszkami.....
Żelki Bärenschule Misiowe ABC - w formie literek i cyferek - stanowią doskonały pomysł na pouczającą zabawę ze smakiem.
Dzięki smacznym kompozycjom warzyw do gotowania na parze zadbasz o swoją sylwetkę.
Moja własna, skromna opinia...
Jagód jałowca używa się zazwyczaj do potraw z kapusty, do dziczyzny i marynowania grzybów....
Burak to zdrowe warzywo. Czy to pod postacią barszczyku, jarzynki czy ćwikły korzystnie wpływa na organizm...
Jesienią czosnek jest najbardziej wartościowy, warto więc przyrządzać domowe leki uodporniające na infekcje...
W chłodnych porach roku warto zawsze mieć zapas suszonego imbiru.....
Jako uzupełnienie tekstu dodanego przez hgg :) czyli jak zrobić obiad czysto zdrowo i szybko :)
O żywieniu dorosłych wiemy sporo, sami też kombinujemy ze smakami, ale jak odżywić malucha, by nie był głodny i miał energię na naukę?