

Dekoracja z biszkoptów - płotek
Dekoracja z biszkoptów - płotek do tortów oraz tiramisu - jak go zrobić?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Dekoracja z biszkoptów - płotek do tortów oraz tiramisu - jak go zrobić?
Jak ozdobić tort owocami?
Zobacz co zrobić, aby ciasto cudnie się prezentowało.
Jak w sposób niebanalny udekorować mazurek?
Kochani przypominamy, że serwis gotujmy.pl posiada swój profil na Facebooku.
Temperowanie zamiast ścierania parmezanu? Ser w kształcie ołówka to ciekawe urozmaicenie.
Regulamin konkursu pod nazwą "Grzybowy wiersz"
Zobacz listę laureatów konkursu "Grzybowy wiersz".
Dlaczego nie należy pozostawiać ciast w blaszanej formie?
Rozłupanie orzecha kokosowego nie jest wcale takie proste jak by wydawać się mogło.