kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Polska ziemią obiecaną grzybiarzy?
Polscy grzybiarze cieszą się nie lada swobodą w porównaniu z kolegami z innych krajów.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Polscy grzybiarze cieszą się nie lada swobodą w porównaniu z kolegami z innych krajów.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Gorzów między 31 sierpnia a 2 września zaprasza w kulinarną podróż!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Już 26 sierpnia w Jedlinie Zdrój jedna z najciekawszych imprez kulinarnych Dolnego Śląska!
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Sposób na to jak poradzić sobie z rozmiękłym ciastem.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Co pasuje do czego? Jakie zioła nadają się do niektórych dań?
angelica
| Kucharz | Przepisów: 4, Artykułów: 1Co zrobić gdy przesolimy potrawę? Nie musisz niczego wyrzucać ani dodawać wody....
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Czy polskie marki piw są jeszcze polskie? Przeglądamy nieliczne polskie browary i przyglądamy się ich produktom. Co warto o nich wiedzieć?
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Soda jest dobra na wszystko, super pomocnik kuchenny nie tylko do potraw.
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Co zrobić aby ryż się nie rozgotował?
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Czy zakupione jajka na pewno są godne naszego zaufania?