

Nadmiar witamin
Nadmiar witamin tak jak i niedobór może być groźny.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Nadmiar witamin tak jak i niedobór może być groźny.
Lubię tę książkę, bo mi pokazała, że tradycyjna kuchnia polska może być obłędnie pyszna. I za to, że każdy może wybrać sobie przepis odpowiedni do swoich kulinarnych umiejętności.
Wzbogacone placki ziemniaczane!
Jego wyraźny smak nie każdemu pasuje.
Wiśnie czy czereśnie które bardziej warto jeść?
Oddzielanie jajek i piana z białek.
Środki spulchniające zamiast drożdży.
Jak wyczyścić srebrne sztućce za pomocą środków dostępnych w każdej kuchni?
Jak wyznać uczucie ukochanej osobie? Oto przykład.
Autor nie ma zamiaru udawać, że jego potrawy są szybkie i łatwe w przygotowaniu. Celem jest smak idealny, więc nie można pójść na łatwiznę.