MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Zdrowy koper włoski
Koper włoski czyli fenkuł czy znasz jego niedoceniane właściwości
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Koper włoski czyli fenkuł czy znasz jego niedoceniane właściwości
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Zapiekanka o delikatnym orzechowym smaku , czy wiesz jak ją przygotować.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Pachnąca poranna kawa o intensywnym smaku , to dobry początek dnia.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Krojenie tortu lub ciasta często przysparza nam problemu , a można tę czynność wykonać znając poradę.
wazka2008
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 367, Artykułów: 16Każdej z nas może się zdarzyć przesolona zupa, dobrze że są na to sposoby.
anecia04
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 79, Artykułów: 1Jak urozmaicić smak tradycyjnej owsianki gotowanej na mleku?
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172doskonałe porady na temat przyrządzania ciasta drożdżowego
Magda2601
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 290, Artykułów: 52Przygotowując formę na pieczeń rzymską (klops) zwykle
Magda2601
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 290, Artykułów: 52Tatar przygotowujemy z wołowiny(najlepiej z polędwicy) Mięso pokrojone w kostkę dwukrotnie przepuszczamy przez maszynkę.
Mysiunia
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1806, Artykułów: 11kilka słów o pieprzu i jego historii