Mysiunia
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1806, Artykułów: 11Bazylia
Słów kilka o bazylii i jej historii
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Mysiunia
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1806, Artykułów: 11Słów kilka o bazylii i jej historii
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Od 15 października do 30 listopada dodatkowo punktowane będą przepisy na domowe nalewki, wina, miody pitne i piwa.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Oto kilka porad jak przechowywać otwartą butelkę wina
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Koniec z rękami oblepionymi ciastem
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Kilka porad aby gofry się udały.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Używasz to swoich potraw czosnek, pamiętaj aby go odpowiednio przechowywać.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Wzbogacanie sosów za pomocą ogórka
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Sok z buraków ratunkiem przy kiepskich wynikach morfologii
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Praktyczna porada aby śmietana szybciej się ubiła.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Grillowane potrawy warto piec z dodatkiem odpowiednich ziół.