„Grzyby są składnikiem mojej diety odchudzającej. Na ich bazie często przyrządzam sałaty. Od czasu do czasu zjadam pyszną bruschettę z duszonymi prawdziwkami”, mówi artystka.
Składniki:
- 1 długa bagietka
- 40 dag borowików lub mieszanych grzybów leśnych
- oliwa
- sól
- pieprz
- 5 dag sera pleśniowego
- natka pietruszki
Sposób wykonania:
1. Bagietkę pokrój na kromki i opiecz w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Grzyby podsmaż na oliwie z oliwek, dopraw solą i pieprzem, a następnie połącz z rozdrobnionym serem pleśniowym.
2. Farsz rozsmaruj na grzankach i posyp posiekaną natką pietruszki. Serwuj ciepłe, najlepiej z kieliszkiem czerwonego wina.
Źródło: Party - Życie gwiazd
Składniki:
- 1 długa bagietka
- 40 dag borowików lub mieszanych grzybów leśnych
- oliwa
- sól
- pieprz
- 5 dag sera pleśniowego
- natka pietruszki
Sposób wykonania:
1. Bagietkę pokrój na kromki i opiecz w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Grzyby podsmaż na oliwie z oliwek, dopraw solą i pieprzem, a następnie połącz z rozdrobnionym serem pleśniowym.
2. Farsz rozsmaruj na grzankach i posyp posiekaną natką pietruszki. Serwuj ciepłe, najlepiej z kieliszkiem czerwonego wina.
Źródło: Party - Życie gwiazd