![Co było przed Master Chefem, czyli historia Michela Morana Co było przed Master Chefem, czyli historia Michela Morana](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PORADY_B/okladka-ksiazki-chef-historia-michela-morana-432223.jpg)
Jest jedną z bardziej znanych gwiazd polskiej gastronomii. Jego hiszpańsko-francuskie korzenie silnie odzwierciedlają się w przygotowywanych przez niego potrawach. Michel Moran to w końcu nie tylko zawsze uśmiechnięty juror w programach kulinarnych, lecz także właściciel cenionej restauracji Bistro de Paris.
![Chef. Historia Michela Morana Okładka książki "Chef. Historia Michela Morana"](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_M/okladka-ksiazki-chef-historia-michela-morana-432224.jpg)
fot. materiały prasowe
Co ciekawe – mimo, że od lat występuje w telewizji, aż do tej pory był dla fanów zagadką. Rzadko opowiadał o tym, co sądzi o polskiej kuchni i kucharzach lub w jaki sposób potrafi pogodzić miłość do gotowania z prywatnym czasem dla rodziny. Najwyższa pora to zmienić. A wszystko za sprawą Pawła Lorocha, który przeprowadził bardzo szczery i szczegółowy wywiad z mistrzem kuchni Michelem Moranem.
Na 264 stronach dowiecie się co sprawiło, że zaczął gotować, w jaki sposób nabywał doświadczenie i jak ważne są dla niego rodzina i miłość. I co najważniejsze – jak zostać Chefem? Premiera już 12 października!
![Chef. Historia Michela Morana Okładka książki "Chef. Historia Michela Morana"](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_M/okladka-ksiazki-chef-historia-michela-morana-432224.jpg)
fot. materiały prasowe
Co ciekawe – mimo, że od lat występuje w telewizji, aż do tej pory był dla fanów zagadką. Rzadko opowiadał o tym, co sądzi o polskiej kuchni i kucharzach lub w jaki sposób potrafi pogodzić miłość do gotowania z prywatnym czasem dla rodziny. Najwyższa pora to zmienić. A wszystko za sprawą Pawła Lorocha, który przeprowadził bardzo szczery i szczegółowy wywiad z mistrzem kuchni Michelem Moranem.
Na 264 stronach dowiecie się co sprawiło, że zaczął gotować, w jaki sposób nabywał doświadczenie i jak ważne są dla niego rodzina i miłość. I co najważniejsze – jak zostać Chefem? Premiera już 12 października!
Książkę możecie kupić na empik.com!