Jest jedną z bardziej znanych gwiazd polskiej gastronomii. Jego hiszpańsko-francuskie korzenie silnie odzwierciedlają się w przygotowywanych przez niego potrawach. Michel Moran to w końcu nie tylko zawsze uśmiechnięty juror w programach kulinarnych, lecz także właściciel cenionej restauracji Bistro de Paris.
fot. materiały prasowe
Co ciekawe – mimo, że od lat występuje w telewizji, aż do tej pory był dla fanów zagadką. Rzadko opowiadał o tym, co sądzi o polskiej kuchni i kucharzach lub w jaki sposób potrafi pogodzić miłość do gotowania z prywatnym czasem dla rodziny. Najwyższa pora to zmienić. A wszystko za sprawą Pawła Lorocha, który przeprowadził bardzo szczery i szczegółowy wywiad z mistrzem kuchni Michelem Moranem.
Na 264 stronach dowiecie się co sprawiło, że zaczął gotować, w jaki sposób nabywał doświadczenie i jak ważne są dla niego rodzina i miłość. I co najważniejsze – jak zostać Chefem? Premiera już 12 października!
fot. materiały prasowe
Co ciekawe – mimo, że od lat występuje w telewizji, aż do tej pory był dla fanów zagadką. Rzadko opowiadał o tym, co sądzi o polskiej kuchni i kucharzach lub w jaki sposób potrafi pogodzić miłość do gotowania z prywatnym czasem dla rodziny. Najwyższa pora to zmienić. A wszystko za sprawą Pawła Lorocha, który przeprowadził bardzo szczery i szczegółowy wywiad z mistrzem kuchni Michelem Moranem.
Na 264 stronach dowiecie się co sprawiło, że zaczął gotować, w jaki sposób nabywał doświadczenie i jak ważne są dla niego rodzina i miłość. I co najważniejsze – jak zostać Chefem? Premiera już 12 października!
Książkę możecie kupić na empik.com!