PIECZEŃ CIELĘCA: czosnek, cebula, pieprz, majeranek,mielona kolendra, lubczyk
POTRAWKA CIELĘCA: koperek, pietruszka, cebula, szałwia,papryka, zielone listki kopru włoskiego,majeranek
SZNYCLE CIELĘCE: majeranek, tymianek, bazylia
PIECZEŃ WOŁOWA: cebula, bazylia, tymianek, kminek, pieprz,lubczyk, bazylia
MARYNATA DO PIECZENI: estragon, hyzop, ziele angielskie,jagody jałowca, ziarenka pieprzu,rozmaryn, cebula
PIECZEŃ RZYMSKA: bazylia, cząber, majeranek, kolendra,kminek, czosnek, tymianek, rozmaryn,gorczyca, ogórecznik
PIECZEŃ WIEPRZOWA: cebula, kminek, czosnek, rozmaryn,estragon, pieprz, majeranek,tymianek, bazylia
KOTLETY WIEPRZOWE: gorczyca majeranek, tymianek,rozmaryn, estragon
PIECZEŃ BARANIA: cebula, czosnek, rozmaryn,, tymianek,majeranek, cząber, szałwia
PIECZEŃ Z KRÓLIKA: cebula, kminek, czosnek, jałowiec,cząber, tymianek, estragon, szałwia
DRÓB PIECZONY: gęś, kaczka: bazylia, koper włoski,rozmaryn
KURCZAKI PIECZONE: szałwia, rozmaryn, tymianek,cząber, cebula, papryka
DZICZYZNA: estragon, szałwia, jałowiec
GULASZ: cebula, papryka, kminek, listek laurowy, lubczyk,tymianek, rozmaryn, mielona kolendra
WĄTRÓBKA: bazylia, czosnek, pieprz, szałwia
CYNADERKI: koperek, estragon, ogórecznik, pieprz
PASZTETY: ziarna jałowca, kolendra, tymianek, majeranek
POTRAWKA CIELĘCA: koperek, pietruszka, cebula, szałwia,papryka, zielone listki kopru włoskiego,majeranek
SZNYCLE CIELĘCE: majeranek, tymianek, bazylia
PIECZEŃ WOŁOWA: cebula, bazylia, tymianek, kminek, pieprz,lubczyk, bazylia
MARYNATA DO PIECZENI: estragon, hyzop, ziele angielskie,jagody jałowca, ziarenka pieprzu,rozmaryn, cebula
PIECZEŃ RZYMSKA: bazylia, cząber, majeranek, kolendra,kminek, czosnek, tymianek, rozmaryn,gorczyca, ogórecznik
PIECZEŃ WIEPRZOWA: cebula, kminek, czosnek, rozmaryn,estragon, pieprz, majeranek,tymianek, bazylia
KOTLETY WIEPRZOWE: gorczyca majeranek, tymianek,rozmaryn, estragon
PIECZEŃ BARANIA: cebula, czosnek, rozmaryn,, tymianek,majeranek, cząber, szałwia
PIECZEŃ Z KRÓLIKA: cebula, kminek, czosnek, jałowiec,cząber, tymianek, estragon, szałwia
DRÓB PIECZONY: gęś, kaczka: bazylia, koper włoski,rozmaryn
KURCZAKI PIECZONE: szałwia, rozmaryn, tymianek,cząber, cebula, papryka
DZICZYZNA: estragon, szałwia, jałowiec
GULASZ: cebula, papryka, kminek, listek laurowy, lubczyk,tymianek, rozmaryn, mielona kolendra
WĄTRÓBKA: bazylia, czosnek, pieprz, szałwia
CYNADERKI: koperek, estragon, ogórecznik, pieprz
PASZTETY: ziarna jałowca, kolendra, tymianek, majeranek