![Domowych smaków czar - relacja z warsztatów Domowych smaków czar - relacja z warsztatów](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PORADY_B/domowych-smakow-czar-relacja-z-warsztatow-13493.jpg)
Z okazji wprowadzenia na rynek nowego produktu marki Hochland - plastrów twarogowych, w resteuracji Belvedere w Warszawie odbyły się niezwykłe warsztaty kulinarne.
Specjalnie na tę okazję, znany kucharz i pasjonat zdrowego gotowania – Tomasz Jakubiak skomponował przepisy z wykorzystaniem trzech różnych smaków rodzajów nowego sera – naturalnym, z chrzanem, z cebulką i szczypiorkiem.
Inspiracją do przygotowania potraw były domowe smaki, które przywróciły najsmaczniejsze wspomnienia z dzieciństwa!
Na duży poranny głód - smaczna i pożywna Kanapka pełna smaków!
W czasie gdy uczestnicy warsztatów robili kanapki według jego przepisu Tomek Jakubiak przygotowywał swoje popisowe danie ze szparagami - Lekka zapiekanka ze szparagami, a na zakończenie coś dla młodszych smakoszy (i nie tylko) - Truskawkowe tagliatelle!