Gotuj jak mistrz z książką Kurs gotowania Marka Łebkowskiego

Książka wybitnego kucharza Marka Łebkowskiego odkrywa tajniki polskiej kuchni. Jeśli jesteś początkującym kucharzem, albo chcesz zainspirować się tradycyjnymi przepisami rodzimej kuchni, sięgnij po tę książkę!

         
ocena: 0/5 głosów: 0
Gotuj jak mistrz z książką Kurs gotowania Marka Łebkowskiego
fot. Materiały prasowe

Dołącz do Kursu gotowania Marka Łebkowskiego 

Ponadczasowe książki mistrza Marka Łebkowskiego pomagają kolejnym pokoleniom Polaków w nauce gotowania i odkrywaniu tajników sztuki kulinarnej. Nowy wybór przepisów to praktyczna propozycja dla każdego, kto chce sięgnąć po źródło sprawdzonej wiedzy, zainspirować się i poznać to, co najlepsze w kuchni polskiej.

Odkryj to, co najlepsze w kuchni polskiej

Ta książka to prawdziwe kompendium wiedzy kulinarnej. Dzięki niej nauczysz się, jak przyrządzić barszcz, ulepić idealne pierogi czy wyrobić pyszne ciasto drożdżowe. Znajdziesz tu tradycyjne przepisy na smaczne dania z warzyw, mięsa, ryb i mąki, na zupy oraz słodkości, a także wskazówki i porady. Przez kolejne etapy przygotowania wielu potraw krok po kroku przeprowadzą Cię zdjęcia.

Kurs gotowania Marka Łebkowskiego przepis na gołąbki
fot. Materiały prasowe

Przepisy zawierają zdjęcia, które w przejrzysty sposób dokumentują kolejne etapy przygotowania potrawy. Dodatkowo każda fotografia opatrzona jest opisem - dzięki temu zabiegowi nawet niezbyt wprawieni w kulinarne eksperymenty kucharze z łatwością przygotują każde danie. 

Książka Marka Łebkowskiego przeprowadzi adeptów sztuki kulinarnej przez najważniejsze aspekty i przepisy kuchni polskiej. Kurs gotowania to skarbnica wiedzy i inspiracji, którą każdy miłośnik gotowania powinien mieć na swojej półce. 

Zachwyć się domowymi smakami i wzbogać swój kuchenny repertuar z Kursem gotowania Marka Łebkowskiego!

Kurs gotowania Marka Łebkowskiego premiera książki
fot. Materiały prasowe



Marek Łebkowski autor książki Kurs gotowania 
fot. Łukasz Zandecki

Marek Łebkowski (1952-2010) – smakosz, znawca kuchni i sztuki kulinarnej, fotograf, absolwent Wydziału Operatorskiego Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Teatralnej i Telewizyjnej w Łodzi. Napisał ponad 100 książek kucharskich, opublikowanych w kilku językach w łącznym nakładzie około 5 mln egzemplarzy.
 
 

Książka wydawnictwa  Wydawnictwo Publicat logo  Patronat medialny  Gotujmy.pl logo