Degustino to pierwsza linia produktów premium dla prawdziwych koneserów. Swój wyjątkowy smak zawdzięczają doskonale przygotowanym recepturom i odpowiedniej kompozycji przypraw. O ich unikalności stanowi także sposób ich przygotowania. Degustino są pasteryzowane jak dawniej przetwory domowe, co gwarantuje naturalność i zdrowy skład. Charakteryzują się także wyjątkową mięsnością – każda z odmian ma minimum 87% mięsa. Te smaczne konfekcjonowane kiełbaski powstały z myślą o zwolennikach zdrowych, wysokogatunkowych kiełbas. Degustino, nie zawierają bowiem glutenu, fosforanów ani glutaminianu sodu, a dla wygody konsumentów, zostały pozbawione osłonki.
- Smak kiełbasy śląskiej, podwawelskiej czy białej kojarzy większość konsumentów i należą one do ulubionych przez Polaków. Dlatego w pierwszej kolejności zdecydowaliśmy się właśnie wprowadzić je do Polskich sklepów - mówi Krzysztof Kania Prezes Zarządu Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin. Już w najbliższych miesiącach na półkach znajdą się kolejne oryginalne smaki konfekcjonowanych kiełbasek – dodaje.
Produkty Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin to prawdziwe rarytasy tworzone ze starannie wyselekcjonowanego mięsa. Firma, jako jedyny producent w Polsce wszystkie swoje produkty poddaje procesowi re-pasteryzacji. Cała produkcja odbywa się w oparciu o systemy bezpieczeństwa HACAP, IFS, BRC, ISO 9001: 2008 i ISO 22 000:2005
Kiełbaski dostępne są w poręcznych i wygodnych opakowaniach w porcjach o niespotykanej w Polsce gramaturze 120 gram. To ilość idealna na jeden posiłek. Dzięki temu za każdym razem konsument może spożywać produkt ze świeżo otwartego opakowania. Degustino idealnie nadają się do przygotowania prostego i szybkiego śniadania, kolacji, czy też, jako świetna przekąska w ciągu dnia. Można je smażyć, gotować, przygotować w mikrofalówce albo jeść na zimno. Jak kto lubi.
Informacja prasowa
- Smak kiełbasy śląskiej, podwawelskiej czy białej kojarzy większość konsumentów i należą one do ulubionych przez Polaków. Dlatego w pierwszej kolejności zdecydowaliśmy się właśnie wprowadzić je do Polskich sklepów - mówi Krzysztof Kania Prezes Zarządu Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin. Już w najbliższych miesiącach na półkach znajdą się kolejne oryginalne smaki konfekcjonowanych kiełbasek – dodaje.
Produkty Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin to prawdziwe rarytasy tworzone ze starannie wyselekcjonowanego mięsa. Firma, jako jedyny producent w Polsce wszystkie swoje produkty poddaje procesowi re-pasteryzacji. Cała produkcja odbywa się w oparciu o systemy bezpieczeństwa HACAP, IFS, BRC, ISO 9001: 2008 i ISO 22 000:2005
Kiełbaski dostępne są w poręcznych i wygodnych opakowaniach w porcjach o niespotykanej w Polsce gramaturze 120 gram. To ilość idealna na jeden posiłek. Dzięki temu za każdym razem konsument może spożywać produkt ze świeżo otwartego opakowania. Degustino idealnie nadają się do przygotowania prostego i szybkiego śniadania, kolacji, czy też, jako świetna przekąska w ciągu dnia. Można je smażyć, gotować, przygotować w mikrofalówce albo jeść na zimno. Jak kto lubi.
Informacja prasowa